- Konu Yazar
Selamınaleyküm herkese hayırlı günler motorumun artçı kısmına çanta falan koyup sabitleyebilceğim halat aparat yada gergi halatı arıyorum sağlam dediğini ürünler varmıdır?

Kaçak kat çıkmışsın motoraBen dominar kullanırken spanzet alıp arkaya onunla bağlamıştım. Normal lastikle bağlayanları da görüyorum ama bana hiç güvenli gibi gelmiyor psikolojik olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Unutmadan ekleyeyim, gp kompozit çanta taşıma tablası takmıştım. Bu şekilde 350km artçılı gidip kamp yapıp yine aynı şekilde geri döndüm.
![]()
Eşek gibi yükledim, bindim üstüne vurdum kırbacıKaçak kat çıkmışsın motoraŞaka bir yana spanzet müthiş bir icat, benim sele altında da 3 mt spanzet her zaman durur.
maşallah hocam bendede domimar 400 ug var o dediğiniz halat gibi malzemenin link varmıdır yada nerden temin edebilirim internet de buldum ismini yazmışsın çok teşşekkürlerEşek gibi yükledim, bindim üstüne vurdum kırbacıSpanzeti arabaya bağla araba çeker. O yüzden bir şey bağladığım zaman aklım arkada kalmıyor.
Ben dominar kullanırken spanzet alıp arkaya onunla bağlamıştım. Normal lastikle bağlayanları da görüyorum ama bana hiç güvenli gibi gelmiyor psikolojik olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Unutmadan ekleyeyim, gp kompozit çanta taşıma tablası takmıştım. Bu şekilde 350km artçılı gidip kamp yapıp yine aynı şekilde geri döndüm.
![]()
Selamınaleyküm herkese hayırlı günler motorumun artçı kısmına çanta falan koyup sabitleyebilceğim halat aparat yada gergi halatı arıyorum sağlam dediğini ürünler varmıdır?
Bu spanzetlere motosiklet üreticileri bile güvenip motosikletleri bağlayıp yolluyor, çok güzel icat.Eşek gibi yükledim, bindim üstüne vurdum kırbacıSpanzeti arabaya bağla araba çeker. O yüzden bir şey bağladığım zaman aklım arkada kalmıyor.