Motosikletim ile (dominar 400 ug) uzun yol çanta sabitleme

Selamınaleyküm herkese hayırlı günler motorumun artçı kısmına çanta falan koyup sabitleyebilceğim halat aparat yada gergi halatı arıyorum sağlam dediğini ürünler varmıdır?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben dominar kullanırken spanzet alıp arkaya onunla bağlamıştım. Normal lastikle bağlayanları da görüyorum ama bana hiç güvenli gibi gelmiyor psikolojik olarak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Unutmadan ekleyeyim, gp kompozit çanta taşıma tablası takmıştım. Bu şekilde 350km artçılı gidip kamp yapıp yine aynı şekilde geri döndüm.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben dominar kullanırken spanzet alıp arkaya onunla bağlamıştım. Normal lastikle bağlayanları da görüyorum ama bana hiç güvenli gibi gelmiyor psikolojik olarak.

Unutmadan ekleyeyim, gp kompozit çanta taşıma tablası takmıştım. Bu şekilde 350km artçılı gidip kamp yapıp yine aynı şekilde geri döndüm.

Kaçak kat çıkmışsın motora :) Şaka bir yana spanzet müthiş bir icat, benim sele altında da 3 mt spanzet her zaman durur.

Eşek gibi yükledim, bindim üstüne vurdum kırbacı :D Spanzeti arabaya bağla araba çeker. O yüzden bir şey bağladığım zaman aklım arkada kalmıyor.
maşallah hocam bendede domimar 400 ug var o dediğiniz halat gibi malzemenin link varmıdır yada nerden temin edebilirim internet de buldum ismini yazmışsın çok teşşekkürler

Motosikleti
D400

napıyon dağa operasyona mı gidiyon kardeş :D

Selamınaleyküm herkese hayırlı günler motorumun artçı kısmına çanta falan koyup sabitleyebilceğim halat aparat yada gergi halatı arıyorum sağlam dediğini ürünler varmıdır?

bunu tak geç bişi olmaz

edoni-cengelli-oto-motosiklet-bagaj-lastigi-kcm25004400-1-9ba1aefa9b484625bc4b851ea0cff06a.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar