motosikletim çalındı ve bulduk

merhaba arkadaşlar pazar günü sabah uyandığımda motorum kapımın önündeydi kahvaltıdan sonra baktığımda yerinde yoktu semti turladık arabayla ara ara yok ümidi kesmişti zaten motorumda bir takım sıkıntılar vardı kafam bozuktu akşam gelirken kilitlemeyi unutmuştum. bizim bayırın aşağısından sola saptık ve baktım motorum orda kontağına tornavida sokmuşlar elektrik tesisatını karıştırmışlar masraf üstüne masraf çıktı bu arada motosiklet peugeot speedfight karşı binadaki dayınında activası kilitsiz ne hikmetse benim speedfightı çalmışlar olay yerinde skoda kamyonet fazla turluyodu etrafımda gözüme çarptı çalanları bulamadım ama çok merak ediyorum çalan kişiler..

Keşke çaktırmadan pusuya yatsaydınız hemen motorun başına gitmeseydiniz. Bi kenera köşeye geçip 1-2 saat bekleseydiniz biri gelip binecekmi sürecek mi diye.

Gözünüz aydın. Emek sarfetmeyip başkasının malını çalarak geçinen şerefsizlerde var bu dünyada :pr:

bir anlık açığımı yakaladılarda çaldılar emeğim boşa gidicekti az kalsın hepimiz çalışıp ne zorluklarla motor alıyoruz onlar acımadan kontağına tornavida sokuyorlar ne kadar kolay ya.pusuya yatıcaktım arkadaşlarım başını belaya sokma yaptığın masraf yanına kar kalsın bulundu ya dediler bende beklemedim aldım şuan tamircide

merhaba arkadaşlar pazar günü sabah uyandığımda motorum kapımın önündeydi kahvaltıdan sonra baktığımda yerinde yoktu semti turladık arabayla ara ara yok ümidi kesmişti zaten motorumda bir takım sıkıntılar vardı kafam bozuktu akşam gelirken kilitlemeyi unutmuştum. bizim bayırın aşağısından sola saptık ve baktım motorum orda kontağına tornavida sokmuşlar elektrik tesisatını karıştırmışlar masraf üstüne masraf çıktı bu arada motosiklet peugeot speedfight karşı binadaki dayınında activası kilitsiz ne hikmetse benim speedfightı çalmışlar olay yerinde skoda kamyonet fazla turluyodu etrafımda gözüme çarptı çalanları bulamadım ama çok merak ediyorum çalan kişiler..
valla hırsız olsaydı çoktan alır götürürdü bana kalırsa senin mahallenin fırlamalarıdır
almışlar denemişler çalıştıramıyınca bırakıp kaçmışlar bizim buralarda var onlardan
araba filan çalıyolar benzini bitene kadar geziyorlar benzin bitince orada bırakıyolar
ufak çocuklar yani

valla hırsız olsaydı çoktan alır götürürdü bana kalırsa senin mahallenin fırlamalarıdır
almışlar denemişler çalıştıramıyınca bırakıp kaçmışlar bizim buralarda var onlardan
araba filan çalıyolar benzini bitene kadar geziyorlar benzin bitince orada bırakıyolar
ufak çocuklar yani
Ben de katılıyorum bu yoruma kesin fırlamalardır orada bıraktılarsa.

Arkadaşlar şüpheli gördüğünüz her şahısı 155 i arayarak ihbar edin araba olur motor olur emin olun ki işinize yarayacak..

bir ara hayabusası çalınan bi arkadaş vardı...isim hayabusa olunca o buldu zannettim sevindim valla...senin de bulduğuna sevindim tabii...
sağlıcakla kal...

geçmiş olsun.
kanunlardaki yumuşamalar bu tip olayları artırdı. zaten bu kanunsuz işleri meslek edinenler vardı şimdi sıkıntılarıda kalmadı.
adam içeri giriyor keyfi yerinde. hotel gibi görüyor ceza evini. sıcak su kesilsin, elektirk kesilsin zaten hemen şikayet ediyor. bunlar misal.
üstüne üstlük yeni kanunlarla birlikte ailesi ile mahrem görüşmede yapabilecek. ohh yemede yanında yat oldu. bu tip hırsızlık vakaları artacak. önleminizi alınız.

Motosikleti
Fazer8 abs
sende benim gibi motor bozulunca bağlamayanlardansın heralde geçmiş olsun

Hırsızlık, kendisi büyük günah olduğu halde, başka büyük günahların da işlenmesine sebep olabilir. Katillik, malının çalınmasıyla mağdur duruma düşenin dininin dünyasının zarara uğraması gibi.
Sen Allah'a havale et onları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar