Motosikleti ne zaman yıkasam yağmur yağması sorunsalı

Motosikleti
Triumph Trident 660
1,5 aydır yıkamıyordum cuma günü yıkadım ve motor komple çamur.
Cimere şikayet edeceğim artık

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben de yağmur yağsa da motor yıkansa diye bekleyenerdenim
murphy yasaları gereğince, sen su baskınlarının ben kuraklığın müsebbibiyim

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
ya sorma ben de geçen hafta yıkadım 2 motoru da pazar günü balon uçurmaya Tracerla giderken inceden yağdı ama bi gittim motor çamur olmuş. Dün de deli gibi yağan yağmurda scooterle işe geldim döndüm bugün baktım motor nerdeyse hiç batmamış. Ama yeni aldığım tabancayı denemek için öğleden sonra iş yerinde damacanayla yıkıycam scooteri diğerini de cuma yola çıkacağım için bezle silip çıkarım yola dönüşte yıkarım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cimere şikayet edeceğim artık
730b7a0705e96e32557a6a66022edb19.jpg

Motosikleti
Triumph Trident 660
ben de yağmur yağsa da motor yıkansa diye bekleyenerdenim
murphy yasaları gereğince, sen su baskınlarının ben kuraklığın müsebbibiyim
Yağmur yağıyor ama çamurlu yağıyor temizlenmiyor yani 😃
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya sorma ben de geçen hafta yıkadım 2 motoru da pazar günü balon uçurmaya Tracerla giderken inceden yağdı ama bi gittim motor çamur olmuş. Dün de deli gibi yağan yağmurda scooterle işe geldim döndüm bugün baktım motor nerdeyse hiç batmamış. Ama yeni aldığım tabancayı denemek için öğleden sonra iş yerinde damacanayla yıkıycam scooteri diğerini de cuma yola çıkacağım için bezle silip çıkarım yola dönüşte yıkarım.
Ben de tabancalı şarjlı alacağım buradan birisi atmiştı linki

Forumda karikatür kültürü devam etmesi çok iyi ya,uludağda sırf bunları okurdum

Motosikletle eşzamanlı siz de yıkanın :)
Çamurlu yağıyor hocam 😅

Motosikleti
DUKE 250
cc. mikail aleyhisselam

bir çok orta düzey yöneticinin olduğu bir iş mailini bu şekilde yanıtlamışlığım var bu arada.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben açmıştım konuyu sağolsun espressonun yazdığı Kraft Hart aldım ışte bugün deniycem.
Deneyimi paylaşırsan çok sevinirim, nozullu şişe pek işe yaramıyor caddede yıkıyorum bir de 😃

cc. mikail aleyhisselam

bir çok orta düzey yöneticinin olduğu bir iş mailini bu şekilde yanıtlamışlığım var bu arada.
Geri dönüşler nasıldı

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
ben arabayı yıkadım ondan yağdı beni geçemezsın bu konuda süngeri kaportaya sürüdüğümde hava kapatır o derece bıraktığımda cocuklar denize koşar :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gusül eksikliğinden kaynaklı olabilir, niyet edip denize atlayın, her yeriniz ıslansın. Bu işlemi periyodik olarak tekrarlayın.

Pazar günü 1 kırık kaburgayla reçine ve martı pisliği olan motoru yıkamak için 25 litre su taşıdım tam motoru sabunlarken yağmur yağmaya başladı.Yağmur yağarken motor yıkadım .Daha ötesi yoktur bence :)

Ulan ne manyak adam yağmurda motor yıkıyor demişlerdir heralde ama reçine ve kuş pisliği kırmızı çizgim en kötü motorda olsa öyle bırakamazsım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar