Cimere şikayet edeceğim artık
Yağmur yağıyor ama çamurlu yağıyor temizlenmiyor yaniben de yağmur yağsa da motor yıkansa diye bekleyenerdenim
murphy yasaları gereğince, sen su baskınlarının ben kuraklığın müsebbibiyim
Ben de tabancalı şarjlı alacağım buradan birisi atmiştı linkiya sorma ben de geçen hafta yıkadım 2 motoru da pazar günü balon uçurmaya Tracerla giderken inceden yağdı ama bi gittim motor çamur olmuş. Dün de deli gibi yağan yağmurda scooterle işe geldim döndüm bugün baktım motor nerdeyse hiç batmamış. Ama yeni aldığım tabancayı denemek için öğleden sonra iş yerinde damacanayla yıkıycam scooteri diğerini de cuma yola çıkacağım için bezle silip çıkarım yola dönüşte yıkarım.
Forumda karikatür kültürü devam etmesi çok iyi ya,uludağda sırf bunları okurdum
Çamurlu yağıyor hocamMotosikletle eşzamanlı siz de yıkanın![]()
Ben açmıştım konuyu sağolsun espressonun yazdığı Kraft Hart aldım ışte bugün deniycem.Ben de tabancalı şarjlı alacağım buradan birisi atmiştı linki
Diyanet istifaCimere şikayet edeceğim artık
Sen banyoda yıkanacaksın. Boydan boyaÇamurlu yağıyor hocam![]()
Deneyimi paylaşırsan çok sevinirim, nozullu şişe pek işe yaramıyor caddede yıkıyorum bir deBen açmıştım konuyu sağolsun espressonun yazdığı Kraft Hart aldım ışte bugün deniycem.
Geri dönüşler nasıldıcc. mikail aleyhisselam
bir çok orta düzey yöneticinin olduğu bir iş mailini bu şekilde yanıtlamışlığım var bu arada.
Geri dönüşler nasıldı