Motosiklet'e Sis Farı Montajı(Kendin Yap Mutlu Ol :) )

bilen için çok kolay bi işlem aslında bilmeyen içinde böyle anlatımlarla kolaylaştırılabilecek bi iş paylaşımın güzel olmuş

koruma demiri olan her motorun takması gereken bi eklenti bence (koruma demirinin hizası ışığı yola veriş hizası en ideal olanı bana sorarsanız)

ben acma kapama anahtarlı olarak takmayı düşünüyorum gerektiği yerlerde açıp gerekmediğinde kapatma taraftarıyım

bilen için çok kolay bi işlem aslında bilmeyen içinde böyle anlatımlarla kolaylaştırılabilecek bi iş paylaşımın güzel olmuş

koruma demiri olan her motorun takması gereken bi eklenti bence (koruma demirinin hizası ışığı yola veriş hizası en ideal olanı bana sorarsanız)

ben acma kapama anahtarlı olarak takmayı düşünüyorum gerektiği yerlerde açıp gerekmediğinde kapatma taraftarıyım

ben açma kapama anahtarlı yaptım ancak gerektiğinde hızlı bir şekilde selektör işi de görsün diye bas bırak düğmeli buton düşünüyorum.

ben açma kapama anahtarlı yaptım ancak gerektiğinde hızlı bir şekilde selektör işi de görsün diye bas bırak düğmeli buton düşünüyorum.

ya araştırıyorum da denk gelmedi bi yerde görmüştüm aç kapa iki kademeli ama aç kademesine gelince biraz daha bastırınca kapatıyo akımı yaylı bi mekanizma selektör için yapılmış öyle bir şey bulamıyorum hiç bir yerde tam istediğimiz mekanizma aslında :D

karaköyde galata köprüsünün hemen yanındaki iş hanında var o butonlardan.:cat: olmadı perpada bulunur.
böyle bir şey bahsettiğim. bende şu anda bundan var. çok pratik bir yerde değil.
57887_1.jpg

buton olarak böyle bir şey bahsettiğim.
r1825b-off-on--buton_4f5605e35e44c.jpg

ben üşengeçlikten uğraşamıyorum ancak sinyal düğmesinin altına şarj aleti kafasının içine butonlar monteli bir şey yapmak istiyorum.

Bu konuyu unutmuşum ben :) . Uzun bir aradan sonra resimler yenilendi.

Sisli havaya hiç denk gelmedim fakat. Yağmurdaki performansı çok iyiydi.

Motosikleti
BWS 100
Fotoğraflar görünse çok iyi olacak.
Usta fotoğraflar mevcutsa, değiştirebilirmisin host'u. Yeniden başka bir yere yükleyebilirmisin yani. Çok iyi olacak. teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Şehir dışında olduğumdan dolayı ve resimler harddiskim de olduğundan dolayı en erken 3 Şubat'ta resimleri yenileyebilirim.

Merhaba arkadaþlar. Þehir dýþýnda olduðumdan dolayý ve resimler harddiskim de olduðundan dolayý en erken 3 Þubat'ta resimleri yenileyebilirim.

3 subati bekliyorum. Bende yapacağım farlarimm hazir.

Makaron demek isitiliinca daralan bir plastik , nc 700 e radyator korumasini incelemistim. Plastiklerle sagindan ve solundan sabitlemis usta ama plastik aynı zamanda korumayada yapışmıştı.. Acaba makaronla mi yapmis onu usta.. Çünkü sabitlemis aynı zamanda.. Gecirmistir onu,isitinca daraldigindan sabitlemistir.. Vay canina..

Maalesef sözümü tutamadım :salut: aksaklıklar çıktı ve geri dönemedim. %90 ihtimalle yarın eve dönüyoruz fakat yine net birşey söylemeyeyim sonra mahcup kalıyorum.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Maalesef sözümü tutamadım :salut: aksaklıklar çıktı ve geri dönemedim. %90 ihtimalle yarın eve dönüyoruz fakat yine net birşey söylemeyeyim sonra mahcup kalıyorum.

olsun hocam en azından ilgileneceğini biliyoruz :) o resimler buraya gelecek :p

elated bey o sis farlarının aynısını kullanıyorum su geçirmez değil baştan söyleyeyim ilk yağmurda arıza vericektir dikkat edin.ben sıvı contayı şırınganın içine koyarak güzelce kapatmıştım su geçirecek yerlerini.

Son düzenleme:
1. senedir yaz kış demeden yağmur çamur demeden motosikletimi sürüyorum ve ne su aldı nede bozulma oldu. Üstüne üstlük motorumun bazı bölümlerini elimdeki basınçlı makineyle yıkarım ve özellikle de sis farlarına tutarım temizlensin diye. Hatta şuanda motosikletimi değiştirdim ve bu sis farlarını yeni motoruma'da taktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar