Motosiklete güvenli bir biçimde nasıl oturulur?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer

Kaynak: Uzmantv.com

birde sürücü otururken ardçı nasıl biner birde bununla ilgili video alsak:cat:

arkadaslar Anlamadığım Olay sağolsun Anlatmıs Hoca fakat Biz Hep Onun Gibi Biniyoruz Varmı aramızda Motora nasrettin Hoca Gibi Ters Binen? Zorlasakta Binemeyiz yani :D :):pr::queen:

bu videodaki adamı tanımıyorum videolarının hepsini izledim ama bence o kadar yüzeysel ve yetersiz anlatıyorki..allahtan öğretmen falan değil..sağ arka ayakmış..pehh..

bu videodaki adamı tanımıyorum videolarının hepsini izledim ama bence o kadar yüzeysel ve yetersiz anlatıyorki..allahtan öğretmen falan değil..sağ arka ayakmış..pehh..

Burak Uyumaz; Motosiklet Servis ve Satış Sorumlusu.

1972'de İstanbul Üsküdar'da doğdu. 1999'da Sakarya Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nü bitirdi.

1999 yılından bu yana Kawasaki Servis Sorumlusu olarak görev yapan Uyumaz, mesleki eğitimini her yıl Hollanda'da iki kez yapılan Kawasaki Europe'ta alıyor.

bende fazla tanımam ama çokta boş biri olduğunu zannetmiyorum...

1999 yılından bu yana Kawasaki Servis Sorumlusu olarak görev yapan Uyumaz, mesleki eğitimini her yıl Hollanda'da iki kez yapılan Kawasaki Europe'ta alıyor.

Ben yine de her sakallıyı dedem saymıyorum,

Biraz daha ayrıntılı anlatılabilir aslında mesela binerken motor boşta mı değilmi kontrol edilip ona göre ön fren sıkmak gerekebilir ayrıca honda eğitimde yanlış hatırlamıyorsam yan ayak binmden sağ ayak ile kapatılıp binilecek şeklinde bişi hatırlıyom acaba yanlış mı hatırlıyorum ?

hahaha sağ arka bacak xD
ben sağ ön bacağımla biniyorum nolcak şimdi:p

neden insanlar hep kötü niyetli anlamıyorum... nedir?

Birilerine fikir olsun motosikleti tanımayan gençler 1-2 bişey öğrensin diye oturmuşlar mesai ayırmışlar ve bedava paylaşıyorlar. 200-300 euro verilen kurslarda farklı mı anlatılıyor zannediyorlar acaba...

Çıkın kardeşim o zaman siz çıkın! daha iyi anlatıyorsanız siz bişeyler yapın...

Uzman TV'de senin değilde onun videosu varsa benim için dede O'dur...İyi bilir iyi anlatır ayrı konu ama yollarda bir yer edinmek saygı görebilmek yaygınlaştırmak için bu kadar uğraşılırken onun çorbaya ektiği tuzu var, Sizin neyiniz var!!!

Bunların Hepsini Bir motora Nasıl Güvenle binildiğini anlatmak içinmi Okumuş kazanmış:queen::queen::mrgreen::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 AM ----------

neden insanlar hep kötü niyetli anlamıyorum... nedir?

Birilerine fikir olsun motosikleti tanımayan gençler 1-2 bişey öğrensin diye oturmuşlar mesai ayırmışlar ve bedava paylaşıyorlar. 200-300 euro verilen kurslarda farklı mı anlatılıyor zannediyorlar acaba...

Çıkın kardeşim o zaman siz çıkın! daha iyi anlatıyorsanız siz bişeyler yapın...

Uzman TV'de senin değilde onun videosu varsa benim için dede O'dur...İyi bilir iyi anlatır ayrı konu ama yollarda bir yer edinmek saygı görebilmek yaygınlaştırmak için bu kadar uğraşılırken onun çorbaya ektiği tuzu var, Sizin neyiniz var!!!

Usta Motorun ^ M ^ Sini bilmeyen Biri Bile aynı Şekilde biniyor Motosiklete sağ bacağımızı atıp biniceğimizi çok iyi bi şekilde biliyoruz başka konulardan bahsetse daha iyi olurdu herhangi bi sürücü kursunda veya araba galerisinde arabaya nasıl binildiğini öğretmiyolar yani kapıyı açıp biniyosun bukadar yani arkadasta videoda sağ bacağımızı hemde arka sağ bacağımızı :queen: atıyoruz ve biniyoruz derse biraz tepki görmesi normaldir yani

Belki size komik geliyor , ama bu tür temel bilgiler olmadan ileri tekniklere geçmek , cahillik olur.

Motorun sağından binmeye çalışan , veya ayağını ön taraftan atan , motora yeni başlayan çok kullanıcı var. Eğer motosiklet fuarlarına giderseniz , ayağını önden atarak depoyu çizen birçok insanla karşılaşabilirsiniz.
Orta derece tecrübesi olan çoğu sürücü hala ayağını atarken poposuna doğru çekmez.

Anlatan imla hatası yapmış olabilir , ne kadar Türkçe bildiğini sorgulayıp motosiklet bilgisini tartışmamalıyız.
Video tekrardan doğru cümleyle çekilmeliydi , çekilmemiş.
Ama biz ne anlatıldığını anladık , değil mi?

Belki size komik geliyor , ama bu tür temel bilgiler olmadan ileri tekniklere geçmek , cahillik olur.

Motorun sağından binmeye çalışan , veya ayağını ön taraftan atan , motora yeni başlayan çok kullanıcı var. Eğer motosiklet fuarlarına giderseniz , ayağını önden atarak depoyu çizen birçok insanla karşılaşabilirsiniz.
Orta derece tecrübesi olan çoğu sürücü hala ayağını atarken poposuna doğru çekmez.

Anlatan imla hatası yapmış olabilir , ne kadar Türkçe bildiğini sorgulayıp motosiklet bilgisini tartışmamalıyız.
Video tekrardan doğru cümleyle çekilmeliydi , çekilmemiş.
Ama biz ne anlatıldığını anladık , değil mi?

nekadar çizsede kırsada sonuçta biniyo dostum :cat: önemli olan kaaseyi koltuğa sağlam koyabilmek onuda zeki bi insan koyar :queen:

GKN

bu burak usta deilmi, eğitmenliğemi el atmış yada atmıştıda benim haberimmi yok, önce gaz çekmeyi öğrensin :p

nekadar çizsede kırsada sonuçta biniyo dostum :cat: önemli olan kaaseyi koltuğa sağlam koyabilmek onuda zeki bi insan koyar :queen:

kaseyi kolduğa koydum iş bitti diyosun yani,
yani paket sağlamsa sorun yok.
yani bunca eğitimler öğretimler anlatımlar boşa.
yani temel olmadanda bina yapılır.
yani bir zincirin 10 halkasından 8 i olmasada sağlam olur..

bu burak usta deilmi, eğitmenliğemi el atmış yada atmıştıda benim haberimmi yok, önce gaz çekmeyi öğrensin :p

kaseyi kolduğa koydum iş bitti diyosun yani,
yani paket sağlamsa sorun yok.
yani bunca eğitimler öğretimler anlatımlar boşa.
yani temel olmadanda bina yapılır.
yani bir zincirin 10 halkasından 8 i olmasada sağlam olur..

Dostum Biz Kaseyi Koyabiliyoruz Koltuğa Sende Dene avatardaki hareketin yanlış videoyu izle
yanlış örnek olmayalım temelsiz bina olmadığı gibi ayaktada motor sürülmüyo :queen::queen: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar