bu videodaki adamı tanımıyorum videolarının hepsini izledim ama bence o kadar yüzeysel ve yetersiz anlatıyorki..allahtan öğretmen falan değil..sağ arka ayakmış..pehh..
Burak Uyumaz; Motosiklet Servis ve Satış Sorumlusu.
1972'de İstanbul Üsküdar'da doğdu. 1999'da Sakarya Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nü bitirdi.
1999 yılından bu yana Kawasaki Servis Sorumlusu olarak görev yapan Uyumaz, mesleki eğitimini her yıl Hollanda'da iki kez yapılan Kawasaki Europe'ta alıyor.
bende fazla tanımam ama çokta boş biri olduğunu zannetmiyorum...
Burak Uyumaz; Motosiklet Servis ve Satış Sorumlusu.
1972'de İstanbul Üsküdar'da doğdu. 1999'da Sakarya Üniversitesi
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nü bitirdi.
1999 yılından bu yana Kawasaki Servis Sorumlusu olarak görev yapan Uyumaz, mesleki eğitimini her yıl Hollanda'da iki kez yapılan Kawasaki Europe'ta alıyor.
bende fazla tanımam ama çokta boş biri olduğunu zannetmiyorum...
neden insanlar hep kötü niyetli anlamıyorum... nedir?
Birilerine fikir olsun motosikleti tanımayan gençler 1-2 bişey öğrensin diye oturmuşlar mesai ayırmışlar ve bedava paylaşıyorlar. 200-300 euro verilen kurslarda farklı mı anlatılıyor zannediyorlar acaba...
Çıkın kardeşim o zaman siz çıkın! daha iyi anlatıyorsanız siz bişeyler yapın...
Uzman TV'de senin değilde onun videosu varsa benim için dede O'dur...İyi bilir iyi anlatır ayrı konu ama yollarda bir yer edinmek saygı görebilmek yaygınlaştırmak için bu kadar uğraşılırken onun çorbaya ektiği tuzu var, Sizin neyiniz var!!!
Belki size komik geliyor , ama bu tür temel bilgiler olmadan ileri tekniklere geçmek , cahillik olur.
Motorun sağından binmeye çalışan , veya ayağını ön taraftan atan , motora yeni başlayan çok kullanıcı var. Eğer motosiklet fuarlarına giderseniz , ayağını önden atarak depoyu çizen birçok insanla karşılaşabilirsiniz.
Orta derece tecrübesi olan çoğu sürücü hala ayağını atarken poposuna doğru çekmez.
Anlatan imla hatası yapmış olabilir , ne kadar Türkçe bildiğini sorgulayıp motosiklet bilgisini tartışmamalıyız.
Video tekrardan doğru cümleyle çekilmeliydi , çekilmemiş.
Ama biz ne anlatıldığını anladık , değil mi?
nekadar çizsede kırsada sonuçta biniyo dostum :cat: önemli olan kaaseyi koltuğa sağlam koyabilmek onuda zeki bi insan koyar :queen:
bu burak usta deilmi, eğitmenliğemi el atmış yada atmıştıda benim haberimmi yok, önce gaz çekmeyi öğrensin
kaseyi kolduğa koydum iş bitti diyosun yani,
yani paket sağlamsa sorun yok.
yani bunca eğitimler öğretimler anlatımlar boşa.
yani temel olmadanda bina yapılır.
yani bir zincirin 10 halkasından 8 i olmasada sağlam olur..