Motosiklete Göre Oturuş Pozisyonu

Ayrani içerken nasil dibini goruyorsan..
Makinadada öyle,hakkini vereceksin..

Yolu gordunmu kontrollu uzatacan,iki haralık beygirleri tembel aliştirma..

O dayağı yemeye razı o kadar çok cengaver var ki piyasada...
Vallahi dediğin gibi bir düzlük bulabilirsem vurucam kırbacı :p Ama iş güç vakit bulamadığım için en uzun Hendek-sapanca-izmit arası otobandan yardırabiliyorum. Bu güzergahta da 300 gösterecek 2 düzlük var onuda trafik yokken yakalaman lazım, o da imkansız gibi birşey. En son 270 küsür görebildim o da anlık oldu :p
Benim için 50-200 km yeterli, yani buralarda anca bu kadar :cherry:

Vallahi dediğin gibi bir düzlük bulabilirsem vurucam kırbacı :p Ama iş güç vakit bulamadığım için en uzun Hendek-sapanca-izmit arası otobandan yardırabiliyorum. Bu güzergahta da 300 gösterecek 2 düzlük var onuda trafik yokken yakalaman lazım, o da imkansız gibi birşey. En son 270 küsür görebildim o da anlık oldu :p

Ceşme otobani veya edirne otobani oda olmadi adana osmaniye otobani lazim..hemde hazir gitmişken duble şırdan yer dönersin

37km dümdüz bölünmüş yol, insan sıkılıyor o derece :)

26kbdA.png

Motosikleti
Forza 250
İrc yerine mişlen veya diyablo yazaydin dadindan yenmezdi..

Yan gıranaja elma logosuda olurdu..

Yanlız ateşle dans hesabı seninki..birazdan zopalar havada uçuşacak gibi...:pr:

İyi tespit yapmış bence. Tiger egzoza para var ama lastiğe yok. :mrgreen:

37km dümdüz bölünmüş yol, insan sıkılıyor o derece :)

https://i.hizliresim.com/26kbdA.png

Vuuu Türkiye'de böyle düzlükler varmıydı yahu :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------

Ceşme otobani veya edirne otobani oda olmadi adana osmaniye otobani lazim..hemde hazir gitmişken duble şırdan yer dönersin

Bunlar için zaman lazım :) Yazın yıllık izine çıkabilirsem, kıyı kesimlerinden bodruma kadar ince ince sallanasım var da yazın izin işi zor :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar