Böyle sürekli mazlum edebiyatıyla ancak kendinizi kandırırsınız. 4 teker sürücüsü neden adi, şerefsiz. Tanıyanınız var mı? Olay hakkındaki tüm bilginiz spekülasyona dayanıyor. Kaza olmadan önce motosiklet sürücüsünün emniyet şeridinde hızla gittiğini, polis tarafından durdurulduğunu, polise; karım doğum yapıyor o yüzden hızlıydım ve emniyet şeridindeydim. Dediğini. Ve kazadan önce bir kamyonun motosiklet sürücüsünü sıkıştırdığını.... bunları biliyormusunuz. Şu şahit arama işine gelirsek, şahidin motorcu lehine tanıklık edeceğine o kadar eminsiniz ki. Yanılabilceğiniz aklınızı köşesinden geçmiyor. Sağlıklı düşünebilme melekelerinizi kaybetmişsiniz, yahut zaten yoktu.
Yazdıklarına bakılırsa sen BAYMAK servis aracını kullanan kişiyi tanıyorsun. Bu sitedeki birçok arkadaşımızın o sürücüyü tanımadığı ortada. Peki sen Ömer'i tanıyor musun ? "Karım doğum yapıyor ona yetişiyorum" diye bir yalanı söylemeyecek biri olduğunu biliyor musun ? Ya da daha öncesinde bir kamyonun Ömer'i sıkıştırdığını söyleyen; bir şahit mi, yoksa araç sürücüsü mü veya aynı firmada çalışanlar mı? Sanırım bu konuyu çok yakından takip ediyorsun. Bilgilerini net olarak bizimle paylaş da arkadaşımızın hatalarını tek tek öğrenip kendimize ders çıkaralım.!
Peki Ömer hatalıydı diyelim. Polise yalan söyledi, kamyon sürücüsü sıkıştırdı ve emniyet şeridinden hızla yol alıyordu ( ki ben buna inanmıyorum. Çünkü hızı çok fazla olsa çarpmadan sonra daha fazla sürüklenmesi gerekirdi. Ayrıca emniyet şeridinde hızlı gidiyor olsaydı kaza anında en azından bariyerlere motorun da çarpması gerekirdi ve motorun sağ tarafınında hasarlı olması gerekirdi ). Baymak firmasının aracınında arızadan dolayı emniyet şeridinde durduğunu farz edelim. Bu panelvanı çapraz olarak o emniyet şeridine parkeden şöförü tebrik etmek gerekir. !!! Hiç bir makina, emniyet şeridinde park eden araca arkadan çarptığında SADECE sağ ön çamurluğuna hasar veremez. En azından arabanın arka kapısında da bir sürtünmenin olması gerekir.Araç sürücüsü yalan söylemektedir. Aracını kaza anından sonra yerinden hareket ettirmiş ve belki bir anlık dikkatsizliğini ölmüş bir insana iftira atarak örtbas etmeye çalışmaktadır. Bu yüzden yalancıdır, bu yüzden adi ve şerefsizdir.
Sonuçta trafikde motorla ya da araba ile kaza hergün olmaktadır. Kusur kimde olursa olsun adı üstünde kusurdur ve onlara adi şerefsiz denmez. Ama bu kazada sürücü " emniyet şeridinde duruyordum bana arkadan gelip ön sağ tekerime çarptı, öldü" dediği için bu sıfatları hak etmektedir...