Motosikletçiler tanık arıyor! Dr Ömer UZMA Kazası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yas03qx6.jpg
Neredeyse her hafta ölümlü bir kaza haberi alan motosikletçiler, 21 Temmuz'da Dr. Ömer Uzma'nın İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne gelmeden geçirdiği kazada ölümüyle bir kez daha sarsılmıştı.Motordelisi forumlarında "flowrider" adıyla moderatörlük yapan Uzma'nın ölümüyle sonuçlanan kazanın tanıkları aranıyor.

Kazayla ilgili bilinen tek şey Uzma'nın motosikletiyle emniyet şeridinde giderken, ticari bir araca çarpması sonucu ölümü bilgisiyle sınırlı. Aracın şoförü ifadesinde "Emniyet şeridinde dururken, motosiklet gelip bana arkadan çarptı" diyor. Ancak olay yerini inceleyen motosikletçiler, "Arkadan çarpma tezini çürütecek şekilde" aracın sağ ön tarafının, motosikletin de sol tarafının hasarlı olduğunu söylüyor. Şimdi 21 Temmuz'da 14:30 gibi TEM otoyolundan ikinci köprüye giderken, Sarıyer, Beşiktaş çıkışını köprü yönünde geçer geçmez gerçekleşen kazayı gören tanık aranıyor.

yas031ek7.jpg

D100'de can pazarı
11 Temmuz'da da D100 karayolunda da bir dehşet yaşandı. Büyük şans eseri hayatta kalan motosikletçi Eren Başusta (24) yargıya intikal eden olayı şöyle anlatıyor: yaşadıklarını şöyle anlatıyor: Kartal istikametine doğru ilerlerken önümdeki araç hiçbir neden olmadan aniden fren yaparak beni tehlikeye atacak şekilde yavaşladı. Aracın hizasına geldim; şoföre bakarak "Ne yapıyorsun?" dedikten sonra yoluma devam ettim. Ancak aracı 2-3 metre geçmiştim ki sağ arkadan bana vurarak, orta beton refuja sıkıştırdı, çapraz şekilde beni yaklaşık 3-4 metre sürükledi.

kaynak : Milliyet

Moderatör tarafında düzenlendi:
bravo metehan bu mesaj arada kaynıyordu iyi oldu bu yaptığın inşallah bir kaç insan evladı arar :salut:

Moderatör
Guncelliyelim bizde.. İnsallah olayi gorupte okuyan birileri olur.

umarım gorgu şahidi ortaya cıkar zaten onunde boyle ciddi bir kaza oldugunu goren biri hangi vijdanla yoluna devam eder bunu anlamam:pr:

eğitim şart diyesim geldi umarım manasız bir yerde kullanmamışımdır bu guzel tümceyi...

Bende bir vidyoda izleim kaza sonrası görüntüler diye çok üzüldüm yaa... :(
orda konusan birileri vardı motosikletli bir çok kişi vardı umarım bu mesaj onlara gider fakat kötü bir yanıda olabilir yalancı şahit arata bilirler bu numaraya eğer araba sürücüsünün yakınlarına filan giderse:pr:

Olayı gören tüm motorcu arkadaşlarımız mutlaka başvurmalı. Ben ideosunu seyrettim kesin kez bence ağır bir itham olabilir ama araç şöförünü %100 hatalı ve kasti bir hareket yapmış.

+güncel

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben bütüm mail listeme atım bu istanbul ici 50 60 kişi demek herkestende bu hasasiyeti bekliyoruz...

Zaten bu foruma üye olsaydı görgü şahidi şimdiye kadar 50 tane mesaj atmıştı. Olmadı orada olay yerinde beklerdi. Biriniin motoru arızalansa durup yardım eden camiada kazayı görüp de durmaz mı yardım etmeye?

Daha önce de dediğim gibi hergün kazanın olduğu saatte geçen araç sürücüleri olabilir. Orada bir organizasyon yapılsa nasıl olur (kaza yerinde)

umalımki böle biri blunsun
ancak kaza mahalline,çarpan otoya ve motosikletin durumuna bakarak pek fazla anlaşılmayacak bişeyde yok oto sürücüsü aynasına bakmadan sağa kırmış(tabi buda en iyimserinden bi bakış açısı daha farklıda olabilir.. )
ve öntarafında darbe var ve otonun ön tarafı sağa meyilli ,belki darbe o kadar önde olmasaydı yada sağ ön kapının daha gerisinde olsaydı ve araç sağa meyilli olmasaydı o zaman görgü şahidine filan gerek duyulurdu yani buz gibi araç hatalı (......bunlar sadece tahmin),,tabi motorunda emniyet şeridini işgal etmesinden kaynaklanan ve gözardı edilemeyecek kadar hatalı olduğu malum..fakat bu demek değilki salt motor olduğu için insanlardaki önyargının baskısından kaynaklanan bi acımasızlıkla arabaya çifte standart yahut motora 2. sınıf araç muamelesi yapılsın..bu noktadan sonra devreye inceleme uzmanının ALLAH cc korkusu vicdan duygusu ve iş ahlakına olan saygısı giriyor umarım adalet yerini bulur...ALLAH cc ailesine sabırlar ihsan etsin ...

sağına bakmadan giren bir taksici motorumun arka çantasına vurmuş ve bana sen çarptın demişti. böle adamlara prim vermemek için hak ettikleri cezayı almaları lazım.
göz göre göre bir kardeşimizin ölümüne sebep olan ve üstelik hatayıda vefat eden kardeşimize atan şahisyet nasıl rahat uyuyabiliyor hayret ediyorum...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Ben hemen ekledim diğer foruma...
umarım biri çıkar...

az önce star haberde bi racing ışıklarda kamyona hızla vurunca parçalandı ve sürücü vefat etmiş.o mu yoksa:salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar