- Konu Yazar
Ben oradaydım 7 saat bekledik 3 kelime söyledik bu prog. gelin sesinizi duyuralım sevgili arkadaşlar yazık olmasın ...nerden biliyorsun ordamıydın :silent:
Ben oradaydım 7 saat bekledik 3 kelime söyledik bu prog. gelin sesinizi duyuralım sevgili arkadaşlar yazık olmasın ...nerden biliyorsun ordamıydın :silent:
Ben oradaydım 7 saat bekledik 3 kelime söyledik bu prog. gelin sesinizi duyuralım sevgili arkadaşlar yazık olmasın ...
Haklısın malesef tv lerde bunlar yaşanıyor ama sevgili sinan erkoç ve sizlerle 2 saat doya doya konuşacak tartışacağız hasretle bekliyorum ...sen soruyu yalnış anlamışsın üstad.
soru kendini bilmez arkadaşaydı,sadece atıp tutar.
en son okan'ın proğramına biz gitmiştik motosiklet severler olarak ama motosiklet sürücüleri ile ilgili hiç bir konuya girmedik malesef,çünkü kontrol sunucudaydı.haybeye geçen saatler diyeceğim ama konuk misafirlerden bazıları sevdiğim dinlediğim-izledigim insanlardı bir şekilde sabah ettik.
Kimse gelmiyor galiba herkez günlük güneşlik dert sorun yok iyi olsun bakalım ...Bu haftasonu Karadeniz TV de Ogün abiyi ziyaret ediyoruz, kimler geliyor...
Vallahi ne diyeyim gelin konuşalım sesimizi duyuralım 2 saat bunu değerlendirelim yazık günah sezon başlıyor hem genç kardeşlerimize örnek olalım hem trafikdeki sorunları konuşalım dediğim gibi herkezde mik olacak bizim programımız yazık olur gelinmezse yoksa sorun değil sinan erkoç la şarkılar okur 3 5 sohbet bititiz yayını ama kalabalık olalımki sesimiz duyulsun bekliyorum sizleriAllah'tan bir aksilik çıkmazsa ben gelmeyi istiyorum..
başka geleceklerde olacaktır eminim..merak etmeyin..:wiinkk:
www,kralkaradeniz.com.tr den tüm bilgilere ulaşabilirsiniz adres tel. vb katılımlarınızı bekliyorum ....
Rica ederim ne demek mutlu olurum bize özel birgün olacak katılımıznızı bekliyorumteşekkür ederim