Motosikletciler Canlı Yayında Toplanıyoruz 24 Nisan Pazar

Ben oradaydım 7 saat bekledik 3 kelime söyledik bu prog. gelin sesinizi duyuralım sevgili arkadaşlar yazık olmasın ...

sen soruyu yalnış anlamışsın üstad.
soru kendini bilmez arkadaşaydı,sadece atıp tutar.
en son okan'ın proğramına biz gitmiştik motosiklet severler olarak ama motosiklet sürücüleri ile ilgili hiç bir konuya girmedik malesef,çünkü kontrol sunucudaydı.haybeye geçen saatler diyeceğim ama konuk misafirlerden bazıları sevdiğim dinlediğim-izledigim insanlardı bir şekilde sabah ettik.

sen soruyu yalnış anlamışsın üstad.
soru kendini bilmez arkadaşaydı,sadece atıp tutar.
en son okan'ın proğramına biz gitmiştik motosiklet severler olarak ama motosiklet sürücüleri ile ilgili hiç bir konuya girmedik malesef,çünkü kontrol sunucudaydı.haybeye geçen saatler diyeceğim ama konuk misafirlerden bazıları sevdiğim dinlediğim-izledigim insanlardı bir şekilde sabah ettik.
Haklısın malesef tv lerde bunlar yaşanıyor ama sevgili sinan erkoç ve sizlerle 2 saat doya doya konuşacak tartışacağız hasretle bekliyorum ...

24 Nisan pazar 12/30 14/30 saatleri arasında www.kralkaradeniz.com.tr (dsmart 176).. türksat uydu yayınlanan ogün ile pazar güneşinde canlı yayında toplanıyoruz dikkatinize stüdyomuz 300 kişiliktir sevgiler ..
Duayen Motosikletcilerve motosikletci sanatcı
Sİnan ERKOÇ da bizlerle olacak

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bu haftasonu Karadeniz TV de Ogün abiyi ziyaret ediyoruz, kimler geliyor...

Allah'tan bir aksilik çıkmazsa ben gelmeyi istiyorum..
başka geleceklerde olacaktır eminim..merak etmeyin..:wiinkk:

Ogüncüğüm seni silifkede tanıdım,çok değerlisin bizler için.
Proğramlarını izlemeye çalışıyorum ama motorcu adamın pazar günü hemde saat 12.30'da tv başında ne işi var,şu yayın saatini değiştirselerde bizlerde rahat rahat seni izlesek.
Kadirliden KAMOK'tan Selamlar.

Allah'tan bir aksilik çıkmazsa ben gelmeyi istiyorum..
başka geleceklerde olacaktır eminim..merak etmeyin..:wiinkk:
Vallahi ne diyeyim gelin konuşalım sesimizi duyuralım 2 saat bunu değerlendirelim yazık günah sezon başlıyor hem genç kardeşlerimize örnek olalım hem trafikdeki sorunları konuşalım dediğim gibi herkezde mik olacak bizim programımız yazık olur gelinmezse yoksa sorun değil sinan erkoç la şarkılar okur 3 5 sohbet bititiz yayını ama kalabalık olalımki sesimiz duyulsun bekliyorum sizleri :) bu arada KAMOK a SEVGİLER Hep kalbimdesiniz vallahi pazar kesin yağışlı olur :) çıkmazsınız dışarı birde telefon bağlantısı yaparız süper olur :)

Denizli İl Temsilcisi
katılmak isterdim ama mesafe çok uzak denizlideyim :( ama canlı yayına telefonla katılmak destek vermek isterim canlı yayın telefon bilgilerinide eklersek süper olur

www,kralkaradeniz.com.tr den tüm bilgilere ulaşabilirsiniz adres tel. vb katılımlarınızı bekliyorum ....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 ----------

Adminim video muzu eklermisin geçen haftadan çağrı videomu :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ismini vermek itemeyen bir izleyici papua yeni gine'den ariyor diye alt yazi yaparsaniz,canli baglantiya katilirim.:p

Yani sunun gibi.:queen:

14.jpg

Şu anda yayına hazırlanıyoruz Java Ali stüdyomuza kıbrıstan geldi haydi bekliyoruz arkadaşlar kaynarca yan yoldayız e 5 pendiği geçer geçmez sahil tarafı ....12 30 da yayındayız zamanımız var gelecek arkadaşlar gelsin ....

gelmek istiyorum dedim çok da yakınım ama sanırım gelemeyeceğim..
öksürüğüm hala geçmediği için stüdyoyu sürekli benim öksürük sesimle yankılandırmak istemiyorum..
söz verildiğinde bile iki kelime arasında üç kere öksürürsem..herife bak bu havada biniyor motosiklete,hasta oluyor bide çıkmış konuşuyor derler..kötü örnek olmak istemiyorum açıkçası..:pr:

zaten son zamanlarda neyi istesem mutlaka bir aksilik çıkıyor..anlamadım gitti....:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar