motosikletçi diyalogları

andrei die kroscu arkadas ile annesi arasindaki yarisa gitmeden once gozumun onunde olan bir diyalog,

Andrei : anne ben cikiyom,bana sans dile
Anne : tamam oglum,nereye gidiyosun ?
Andrei : soylemistim ya anne arkadaslarla yariscaz,
Anne :eek:glum sakin hizli gitme,yavas sur motorunu
Andresi:nasil yavas surebilirim,yarisa gidiyom zaten
Anne :eek:lsun oglum sen yinede yavas sur motorunu
Bu diyalogtan sonra karnima agrilar girdi :)

andrei die kroscu arkadas ile annesi arasindaki yarisa gitmeden once gozumun onunde olan bir diyalog,

Andrei : anne ben cikiyom,bana sans dile
Anne : tamam oglum,nereye gidiyosun ?
Andrei : soylemistim ya anne arkadaslarla yariscaz,
Anne :eek:glum sakin hizli gitme,yavas sur motorunu
Andresi:nasil yavas surebilirim,yarisa gidiyom zaten
Anne :eek:lsun oglum sen yinede yavas sur motorunu
Bu diyalogtan sonra karnima agrilar girdi :)

Benim anneme benziyo :cherry:

Heheheheehee..

Güzeldi :cherry:

sizin maceralarınız dahagüsel:cat:

daha dün geceki olayımı anlatıym:mrgreen:

kardeşimin iki ayagımı bir pabuca sokmasıyla beraber bir arkadaşı ziyarete gitik
yolda cevirme vardı herkesi kontrol ediyorlardı bende motosikletle arabaların arasında sıkıstım.sona polislerin koydugu dubaların arasından agır arıe ileriye dogru giderken tam geçecem polis arkadaşlardan biri hayrola nereye ben:bir arkadaşı ziyarete dubaların arasından neden geçiyosun ben:araçların arasında sıkıştım bütün herşeyimde tam oldugu için bir an önce çıkıym şurdan dedim di
polis peki devam et dedi ben vııınnn...
arkadaşım gile vardıgımda nutuklar atıyorum kurallara uyun kardeşim bakın bana nasılda gönülrahatlıgıyla geçtim aradan arkadaşlar ya durdursa herşeyin tam oldugu halde kıllıgına uraşsaydı diyolar bende yok yaw orası biraz zor acıgım yok varsa yazsınlar karrrdeşim dedim.. neyse 10 dk sonra bir sigara yakacagım tutu laaaaannn :cyclopsan oda ne çantamı evde unutmuşum ehliyet,ruhsat cüzdan,kimlik,telefon hepsi içinde benzinim yedekte benzin bitse alacak param bilem yok üzerimde o an başımdan kaynar sular döküldü... dönüş yolunda düşünüyorum acaba yolda başka çevirme varmıdır nezaman biter acaba polislerin mesaisiii yusuuuufff yusufff:pale:

Son düzenleme:
valla beni trafik canavarı değilde polislerin garip dialogları bitiriyor. Garip soru cevap modundan kurtulduktan sonra baya bir kendime gelemiyorum desem yeridir :mrgreen:

Benim tanıdığım iki tip polis var...

1-Bayan olduğumu görünce siz devam edin diyen centilmen polis..

2-Bayan olduğumu farkedip durduran, kadir inanırın 8 numaralı bakışını fırlatan polis.. :)

1 numaralıda diyalog olmuyo.. 2 numaralının diyaoğu ise genelde şu şekilde:

-iyi akşamlar (kadir inanır tebessümü ve delici bakışı)
-iyi akşamlar
-ehliyet ruhsat varmı(tebessüm ve bakış halâ aynı)
-evet var
-peki teşekkür ederiz durduğunuz için, iyi akşamlar, buyrun (krala yol verir gidi elini yola doğru bi sallıyo burda)
Hayır madem çevirmede çevirdin durdurdun ehliyetle ruhsatı sordun niye bakmıyosun ki :queen::queen:

geçen gün arabyla bi çevirmeye girdim ,ehliyet ruhsat dedi ,göğüsün üzerindeki ruhsatı verdim ,baktı kontrol etti ,tamam beyefendi gidebilirsiniz dedi,sonra çevirmeden uzaklaştıktan sonra farkına vardımki,polis verdiğim ruhsat arabanın değil motorundu:queen:kafası iyiydi heraldee:cherry:

Benim tanıdığım iki tip polis var...

1-Bayan olduğumu görünce siz devam edin diyen centilmen polis..

2-Bayan olduğumu farkedip durduran, kadir inanırın 8 numaralı bakışını fırlatan polis.. :)

1 numaralıda diyalog olmuyo.. 2 numaralının diyaoğu ise genelde şu şekilde:

-iyi akşamlar (kadir inanır tebessümü ve delici bakışı)
-iyi akşamlar
-ehliyet ruhsat varmı(tebessüm ve bakış halâ aynı)
-evet var
-peki teşekkür ederiz durduğunuz için, iyi akşamlar, buyrun (krala yol verir gidi elini yola doğru bi sallıyo burda)
Hayır madem çevirmede çevirdin durdurdun ehliyetle ruhsatı sordun niye bakmıyosun ki :queen::queen:

bu delici bakışı nasıl oluyi acepp:queen:

Son düzenleme:
geçen gün arabyla bi çevirmeye girdim ,ehliyet ruhsat dedi ,göğüsün üzerindeki ruhsatı verdim ,baktı kontrol etti ,tamam beyefendi gidebilirsiniz dedi,sonra çevirmeden uzaklaştıktan sonra farkına vardımki,polis verdiğim ruhsat arabanın değil motorundu:queen:kafası iyiydi heraldee:cherry:

bu delici bakışı nasıl oluyi acepp:queen:

Polis jön edasıyla başını hafif sola doğru yatırmak süretiyle yüzüne bi tebessüm ekleyip, gözlerini (vaayyy bu saatte motor üstünde hatun der gibi) aç kurtlar gibi kocamanlaştırıp bakıyodu :queen::queen::queen:

Polis jön edasıyla başını hafif sola doğru yatırmak süretiyle yüzüne bi tebessüm ekleyip, gözlerini (vaayyy bu saatte motor üstünde hatun der gibi) aç kurtlar gibi kocamanlaştırıp bakıyodu :queen::queen::queen:

:queen::queen:seni de hemen türkan şoray edalarıyla bir düşündümde trfik polisi kadir abi motosiklet sürücüsü türkan şoray öldüm yaw gülmekten göbegim çatladı :mrgreen::mrgreen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ablaaaaa.. Bitirmişsin olayıı

benzer bi olayda benim basıma geldi

hafta içi bigün ofisten çıkıp havalimanına gidiyodum polis çevirme yapıyomuş
sadece çin motorları ve beat leri durduruyolar
kask ve ekipman tam
polis: sağa çek dedi
ben: durdum sağa çektim
polis: evrakları istedi
ben: ruhsatı verdim yalnız acelem var dedim
polis: noldu tabakhaneyemi yetişcen dedi
ben: şimdi su koyuversem olurmu dedim
polis: çıkar kaskınıda yüzünü görek dedi
ben: kask ve maskeyi çıkardım
polis: tamam dedi
ben: ne tamamı acelem var uçağa yetişcem
polis: kaç yapıyoki bu dedi
ben: tosbağadan hızlı uçaktan yavas
polis: güldü nerden buluyon bu espirileri
ben: gösteremem üstünde oturuyom
polis:alla alla ya buda deli çıktı al evraklarını gidebilirsin
ben: sahimi
polis: tamam uzatma kaybol
ben: vınnn üstelik ehliyetimde yoktu..

Son düzenleme:
güzel hepsı guzelde... pınarın kı cok ıyı yaw...
abla bıtımıssın olayı...:rendeer:

güzel hepsı guzelde... pınarın kı cok ıyı yaw...
abla bıtımıssın olayı...:rendeer:
:queen::queen:seni de hemen türkan şoray edalarıyla bir düşündümde trfik polisi kadir abi motosiklet sürücüsü türkan şoray öldüm yaw gülmekten göbegim çatladı :mrgreen::mrgreen::queen:
Yok ben Türkan Şoray deil Angelina edasıyla davranmıştım :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gelip yanına yanaşırlar... Motorla uzaktan yakından alakası olmayan bir adam.. Hatta duruşundan motora hayatta binmemiş bir adam olduğu besbelli....

KAçlık bu
-- 500 lük...
Bizde binerdik bi zamanlar
--???
Cz ler vardı bilirmisin bilmem..
--Yok bilmem:pr:
--iyi günler...

Hayır anlamadığım bu CZ lerden Türkiye ye kaç adet geldi?... Nüfusun yarısının cz si var nerdeyse... Düşünüyorum o kadar Cz gelmeyeceğine göre ....
Olan Cz ler de en az 10 milyon kişinin elinden geçmiş....:silent:

Hakkatten sağlam motormuş diyorum kendi kendime...:queen:

Gelip yanına yanaşırlar... Motorla uzaktan yakından alakası olmayan bir adam.. Hatta duruşundan motora hayatta binmemiş bir adam olduğu besbelli....

KAçlık bu
-- 500 lük...
Bizde binerdik bi zamanlar
--???
Cz ler vardı bilirmisin bilmem..
--Yok bilmem:pr:
--iyi günler...

Hayır anlamadığım bu CZ lerden Türkiye ye kaç adet geldi?... Nüfusun yarısının cz si var nerdeyse... Düşünüyorum o kadar Cz gelmeyeceğine göre ....

yoksa sendemi biliyon cz'leri kullandinmi yoksa ??? :)
ama ben kullaniyom hala,cok saglam makina ,al sana bi resmi ,cZ 500 pistonu ellerimde,bu pistonu sana hediye ediyorum :)
img0022mx6.jpg

n682450330_1536422_7212.jpg

cz ler çok sağlam bendede vardı arkasına römork bağla çeker deli kuvveti var o motorlarda:cat:

Biz şimdilik yakalanbaç oynamakla meşgulüz bakalım:)
Anlaşılan Ehliyeti aldığımda trafik görevlileriyle baya hoş sohbetlerimiz olacak:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar