Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzliyoruz çıkar çıkmaz deer saadete yol alcaz gelenlere imza vericem hehehheheh tabi şaka bi yana biraz keyiflendim ya
dahada güçlendik hemde motosiklet tutkunu rüzgar sevdalısı prof motosikletci hoşgeldin hep güzelliklere beraberce....DEVİNİM' Alıntı:SELAM ARKADAŞLAR.... BUGÜN STAR TV DE YAYINLANAN KADER BİLGE'NİN HABERİNİ YAPAN MUHABİRİM BEN. SİTEYE ŞİMDİ ÜYE OLDUM. AYNI ZAMANDA BENİM DE 8 YIL SÜREN PROFESYONEL YARIŞ TECRÜBEM VAR. HEM MOTOSİKLET TUTKUNU HEM DE HABERCİ OLARAK HER TÜRLÜ SORUNUNUZDA VE ETKİNLİĞİNİZDE YANINIZDA OLMAK İSTERİM. BU ARADA KADER'E TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DERKEN, ALİ CAN CELAYİR BEY'E DE BU ETKİNLİKTE ALDIĞI ROLDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM...
[email protected]
DEVİNİM' Alıntı:SELAM ARKADAŞLAR.... BUGÜN STAR TV DE YAYINLANAN KADER BİLGE'NİN HABERİNİ YAPAN MUHABİRİM BEN. SİTEYE ŞİMDİ ÜYE OLDUM. AYNI ZAMANDA BENİM DE 8 YIL SÜREN PROFESYONEL YARIŞ TECRÜBEM VAR. HEM MOTOSİKLET TUTKUNU HEM DE HABERCİ OLARAK HER TÜRLÜ SORUNUNUZDA VE ETKİNLİĞİNİZDE YANINIZDA OLMAK İSTERİM. BU ARADA KADER'E TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN DERKEN, ALİ CAN CELAYİR BEY'E DE BU ETKİNLİKTE ALDIĞI ROLDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM...
[email protected]
donniedarko' Alıntı:ben de haberi ilk yapan ve medyaya duyuran muhabirimilk etkinliğimizde buluşmak ve tanışmak üzere aramıza hoşgeldin diyeyim (bu arada muhtemelen tanışıyoruz ama şu an çıkartamadım)
clint' Alıntı:İyi haber diye buna derim ben. Budur işte yaa. İnternette diğer siteler de böyle dayanışsa keşke.:cat:
Hadi bakalım ben de çok kısa bir dönem haber yönetmenliği yapmıştım, hala medyadayım ama başka bir bölüm, bu arada Devinimi de galiba tanıyorum, o kısa dönemde aynı kanalda çalıştık sanırım. Sitenin medyacıları çoğalıyor mu ne?![]()