Motosikletçi Dayanışması - Hürriyet Gazetesi Haberi

Öncelikle Kader Arkadaşıma geçmiş olsun. Diğer bütün yaşanan dayanışma örneklerinde olduğu gibi gurur duydum. Dün TV de izlerken bizim hanıma bunlar bizim sitedeki arkadaşlar dedim. Bir kez daha böyle duyarlı bir toplulukla beraber olmaktan haz duydum. Emeği geçen herkese teşekkürler.

HeLLLLLAaaaaaLLLlLLLLLL:rendeer:
tüm MT ciler ve KADER BİLGİ ile gurur duydum :rendeer:
ayrıca çOkta SeviNDim:queen:

evet haberlerde bizim evdekiler ve şirkettekiler izlemişler... çünki MT tshirtını gündelik yaşamımdada giyiyorum... haberlerde motorcu bir kıza araba çarpmış senin tshırt tan giyen arkadaşları arabayı bulmuşlar diye bana söylediler...

kadercim... çok büyük geçmiş olsun...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
donniedarko' Alıntı:
hönk:cyclopsan tamam vazgeçtim fatura matura yok çıkmak istediğin başka kanal olursa haberim olsun lütfen :cherry:
Hasancım neden zahmet ettin..bugün CNN İnternational ve CNBC den geliolarmıs bana.. senden gel istersen..:rendeer: :wiinkk: :p
S&S

Kader arkadaşımıza çok çok geçmiş olsun.Arkadaşlar dayanışma örneği sergilediğiniz için sizleride gönülden tebrik ederim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende okudum acayip sevindim,keşke ben bulsaydım o herifi ama mesafe çok uzak yaa.

Geçmiş olsun son olur inşallah.Suçluyu bulup adalete teslim etmiş olmanız bi nebze içimizi rahatlattı. Ancak bu ve buna benzer magandalardan, binlercesinin arasında her trafiğe çıkışımızda, resmen akrobasi yapıyoruz.Bu magandaları nasıl islah edeceğiz!

tebrikler...biz böyle birbirimizi desteklemeyi sürdürdükçe sırtımız yere gelmez...sağ olun arkadaşlar

Öncelikle çok çok geçmiş olsun...
bir motosiklet kullanıcısı olarak bu siteyi kuranlar ve kullanan iyi niyetli arkadaşlarıma ve abilerime minnet duygularımı sunarım...

MT ile gurur duyuyorum,ve biliyorum ki Türkiye'nin neresinde olrsak olalım hep beraberiz...

gurur verici bir havadis ve dayanışma her ne kadar üzücü olaya maruz kaldıysada arkadaşımız dayanışma super her zaman her yerde birlik beraberlim dayanışma güzeldir bunu bir kez daha kanıtlanmış olarak gördüm çok sevindim,
helal olsun MOTOSİKLETNET :) :cat:

Walla tek kelime ile bravo ... Hem kadere hemde ona sahip çıkan sitemizdeki tüm arkadaslara :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar