Motosiklet Yıkama...

Motorunuzun temizliği.

• Kullanılan toplam oy
    787
Bi dahaki motosiklet yıkamamda video çekicem forum motosiklet nasıl yıkanırmış görsün :cherry:

F54

ben motorumu tatile gittimde bile en ince ayrıntısına kadar yıkadam zaten su var sabun var:pl:

hele iş yerinde bi yıkıyorum belki 2 saat sürüyor sonuç ise tam istediğim gibi birde siyah olmayıp toz göstermese daha çok sevineceğim ama malesef:pr:
bu da iş yerinde bi kare:cherry:
motosiklet yıkamak bi sanattır:p

Fatih motor kaç model senin yav. Sanki daha sıfır almışsında ilk resimlerini paylaşıyorsun :cherry: Çok iyi bakmışsın motora. Maşallah diyelimde nazar değmesin :rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:18 ----------

Artık yıkamakta bana yetmemeye başladı :cherry: Hızlı cila filanda aldım . Yıkadıktan sonra onuda kullanıyorum ve sonuç miss gibi :queen::thumleft::bounce:

F54

saol celal motor 2008 model 30binde
çiziksiz kazasız yan yatmamış çamura batmamış:cherry:
ama bu yaz satabilirim:silent:

Motorum olmasa hemen talip olurdum Vallaha:) Hele neredeyse hiç bir ybr de olmayan hızı ise taktire şayan :cat: Adem bile böyle diyor :cherry::cherry:

F54

Motorum olmasa hemen talip olurdum Vallaha:) Hele neredeyse hiç bir ybr de olmayan hızı ise taktire şayan :cat: Adem bile böyle diyor :cherry::cherry:

heeeeheeee adem yedi şamar ı ondan öyle diyor:queen:
titan tokatçısı:cherry:
alayına basarım şamarı:thumleft:

kfwgm.jpg

benim kara şimşek, en ince ayrıntısına kadar temizlerim

Denizli İl Temsilcisi
ben ilk başta bu motor çelik temizleyici spreylerden sıkıyorum genelde bir tüp bitiyor sonra basınçlı su ile yıkıyorum sonra kurumasını bekliyorum ardından boya tabancasını elime alıp içine mazot koyup basınçlı olarak püskürtüyorum ve siliyorum sonra motosiklet bildiğiniz sıfır ayarına geliyor görüntüsel olarak :)

benim motordan yanık sabun kokusu geliyor.. ya da bana mı öyle geliyor.. yağın derecesinden mi böyle yapıyodur ?? anlamış değilim.. bazen evin önünde detaylı temizliyorum.. bazende benzinlikte 1 tl köpük + 1 tl basınçlı suyla yıkıyorum.. şu koku meselesine yardımcı olursanız sevinirim :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önce suyla kiri psiliği atıyorum sonra köpüklüyorum ama öle jant ına kadar silme felan ne gerek? :D 1km sonra yine batacak jantlar zaten suya kire dayanıklı motor. ama yinede iyi bakarım .

Motosikleti
Cbr 650F
O kadar uğraşmaya gerek yok, yıka gitsin derdim ama bundan biraz daha ayrıntılı ama çokta ayrıntı değil :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
motor yıkarken köpüklü suyun zincirlere ve motor aksamlarına temasından bişey olur mu arkadaşlar ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar