Motosiklet yıkama ve sarjlı yıkama tabancası öneri

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Damacana kullanırım diye düşündüm. benim asansörler otoparka kadar iniyor. 5' lik şişeler market arabası ile kolayca taşınır. Yıkama alanında da damacanaya aktarırım diye düşünüyorum.
Ben de arkadaşlara söylerim 10luk şişe çıkarsa en ideal o olur benim için olmazsa da damacanayı biraz azaltıp scooterin ayak yerine koyup direk -4e indiririm diğer motoru yanına çekip rahat rahat harcarım.

Motosikleti
cbf 150
Hiçbir motoruma tazzikli su değdirmedim. Önce hafif hortumla ıslatırım, sonra sabunlu suyu sünger vasıtasıyla bütün motora sürerim. bira beklerim. sonra tekrar hortumla temizlerim. sonrada bezlerle silerim. en sondada cila atarım.

Motorlar artık daha elektornik hale geldi aman tazzikli su kullanmayın. İp69 rating olabilir bütün aksesularla ve sensörler ama gerçekte değiller. Nerden biliyorsun derseniz ben kendim yapıyorum zaten o sensörleri. Testlere sokarız ip69 diye geçer ama o ideal koşullardadadır. Havanın ısısı bile contaların kıvamını etkiler.

Motorda çıkmıyacak çamur yoktur tzziğe gerek yok. Kostikli sabunda kullanmayın.

Motosikleti
600RR
satın aldığım motorları sadece ilk aldığımda yıkadım,sonra hep nemli bez+kaliteli cila kullandım valla su değmeden de motor tertemiz oluyor ama yıkamasını bilene tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar