Tabiki olacakla öleceğe çare olmuyor.
Sizede çok geçmiş olsun bu arada. Ama babanızla olan ilişkiniz o kadar güzel ki. İnsanın arkasının dostlarının olması çok güzel.
Şurada şu forumda paylaşmasam canım daha çok sıkılıyor olurdu muhtemelen. Motosikletin en sevdiğim yanı ne biliyor musun? Başka hiç bir durumda tamamen yalnız olduğum halde kendimi gerek bu camia içinde gerekse motosiklet sürerken olduğu kadar güçlü ve yalnızlıktan arınmış halde hissetmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
İşin can sıkıcı yanı aslında uzun bir hikaye.
Tabi işin diğer bir yönüde bunun bir arıza değil ihmal olması durumu. Pisi pisine yani.
Hadi bir şey olmadı dedik kullanmaya devam ettik diyelim. Bu iki tekerlekli bir araç sonuçta ya bişey olduğunda sonu kötü biterse.
İşte oğuz kardeşim abim yaşını bilmiyorum ama yağ hiç yoksa yada 1 lt dahi olsa mahkemeye verin öncelikle de şahit bulundurun yanınızda ve kameraya çekinki ne kadar yağ çıktığını görsünler. Ayrıca size verilen faturada yağ parası alınmıştır. Bu yağ parası kaç lt olarak alınmış? 3lt ise ve 1 lt yağ çıkarsa kalan 2 lt nerde? Servis bu yağı katmadı mı yoksa yolda aktımı? Aksa bile ki bu ihtimal zor, düşerdiniz. Her türlü sağlam bi avukat bulup o servisi mahkemeye verip maddi manevi tazminat alabilirsiniz. Yağı az koysalar yada hiç koymasalar bile suçlu durumdalar. Senin hayatını tehlikeye atacak bir durum söz konusu. Servise gitmemizin sebebi ehil kişiler olmaları değil mi?
Yağ kontrolü için hiç bişi yapma bir yeri açma. Sonuçta onlar gelip boşaltıcaklar nasılsa.
Her türlü Honda Türkiye ve japonyadan para iadesi veya komple motosiklet değişimi talep edebilirsin benim kanımca. Ama avukata git yağ durumu ortaya çıkınca.
Ayrıca servisin kamera kayıtlarını istetmeyide unutma. Tabi motoru tamir kısmı kayıt altına alınıyorsa yani yapılan işlemler görüntüleniyorsa her tür ne kadar yağ girdiği veya girmediği ortaya çıkar. Önceliğin avukat sağlam olmalı.
Sen bu şekilde davranırsan bir daha hiçbir servis işini savsaklamadan yapmayı bile düşünmez. Konu önemli bence Allah seni korumuş.