Motosiklet ve cinsellik..

Bi de arkanızdaki artçıyı düşünün ? Söylese gay damgası yiycek söylemese neyse.. :)

Depoya mı dayıyonuz giderken napıyonuz ? Ata Demirerin dediği gibi ergenler sahilde kurbağa gibi kuma yatarlar ya kumu delerek petrol aramaya çalışırlar sizinki de o misal.. :) Depoyu delerek benzin arıyonuz.. :D

Ama küçük bi uyarı vermeden gidemeyeceğim :) CBF vardı bizde babamla bi beğendik gezisi yapalım dedik ikinci defa kullanıcam (uzun olarak ilk) geç bakalım kullan dedi boş yola çıktıktan sonra o heyecanla seleye bi atladım...... Ama gel görki seleyi tutturamamışım depoya cevizleri çarptırdım o acıyla hafifce geriye kaydım seleye oturdum babam arkama oturdu sonra.. "hadi gitsene" dedi dedim dur şimdi ben burda can acısı çekiyorum, yaşam savaşı veriyorum "noldu dedi" anlattım 15 dk güldü.. :queen: Bi de yol stabilize motosiklette titretiyo titreştikçe bi acı bi acı.. Öff neyse ya :) Siz siz olun bunu yapmayın.. :bounce:

Kaza falan yapmadınız inşallah motorda 2. kişi dengeyi çok bozarda :))))
Bi de arkanızdaki artçıyı düşünün ? Söylese gay damgası yiycek söylemese neyse.. :)

Depoya mı dayıyonuz giderken napıyonuz ? Ata Demirerin dediği gibi ergenler sahilde kurbağa gibi kuma yatarlar ya kumu delerek petrol aramaya çalışırlar sizinki de o misal.. :) Depoyu delerek benzin arıyonuz.. :D

Ama küçük bi uyarı vermeden gidemeyeceğim :) CBF vardı bizde babamla bi beğendik gezisi yapalım dedik ikinci defa kullanıcam (uzun olarak ilk) geç bakalım kullan dedi boş yola çıktıktan sonra o heyecanla seleye bi atladım...... Ama gel görki seleyi tutturamamışım depoya cevizleri çarptırdım o acıyla hafifce geriye kaydım seleye oturdum babam arkama oturdu sonra.. "hadi gitsene" dedi dedim dur şimdi ben burda can acısı çekiyorum, yaşam savaşı veriyorum "noldu dedi" anlattım 15 dk güldü.. :queen: Bi de yol stabilize motosiklette titretiyo titreştikçe bi acı bi acı.. Öff neyse ya :) Siz siz olun bunu yapmayın.. :bounce:

Madem konu bu kadar ilerlemiş gerçekleri konuşmakta fayda görüyorum. Racing motorlara konulan tank pad aynı kadın tıraşı gibi, motora oturup depoya yaslanınca neye benziyor anlayan anladı :cherry:
Abi bu nedir ya yazmıyım yazmıyım dedim yarın söküyorum tank padi:cat::queen::flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cinsellik ne alaka ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geldi bahar ayları titredi gönül yayları.Murat manşet haberi geçmiş,coşkuyu vermiş tamamlamamak olmaz.

bende diyorumki depo nasıl delinmiş :) way kerata seni motor yapıyor 130kmh kerata yapıyor 240 kmh:):):):):)

Haydaa yine hortladı bu başlık.. :queen:
@Motorkafa 'yı arayın.. Gene ban yemediyse. En iyi o bilir bu konuları forumca sapığız, liderimiz @motorkafa ileri !!! :queen:

owww mükemmel bir düşünce arkadaşlar benim billdigim mükemmel bir titreşim motoru war mondial 150kn oww 80 kmhde öle bi titriyorki aklınız durur poponuz tawana wurur:)dişlerin birbirine wuruyor:) şaka bir yanada kalp hastası weya nefesdarlıgı olan binmesin çünkü ölümcül olabilir o derece bir ereksyon:)

kıyafet önemli. çok sıcak tutarsanız spermleriniz bozulabilir. soğuk tutarsanız da başka ağrılarınız cinselliği ikinci plana atabilir inince.

çin malları piyasaya girdiğinde kamuoyunda merak uyanmıştı. hiç binmemiş kız sayisi fazlaydi. her gün bindirirdim kızları durağa kadar da olsa. uzun bir aradan sonra motor kullanmaya yeniden başlayınca, eksikliğini hissettiğim tek şey artçı kısmında oturması gereken kız oldu. yoldaki çiftleri gördüğümde çok ozeniyorum ama en az 30 yaşında ve evli olduklarını düşünüyorum. motorsiklete ilgi duymayan bir kız arkadaş istemiyorum mesela. cinsellik konusu mecburen yine ikinci planda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar