Motosiklet var, ehliyet kask yok

Motosikleti
Vespa GTS300 SS, Honda CRF250 Rally
umarım bir sonraki kazasında boynunu kırmadan önce kimseye zarar vermez

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne diyim sana kızım yaa?
heralde bodrum sokaklarında hava atmaya çıkmıştın, ama öle sandığın gibi olmuyor işte motor kullanmak!

ya ksra bakmayın ama hiç hoş değil bu yazdığnız neticede kendisi bir hata yapmış ehliyetsiz trafiğe çıkmış olabilir.
ama böyle hava atmak içindi fln bunlar sui zandır,ki buna kimseninde hakkı yoktur.
neticede bnde takmıyorum artçı olarak bindiğimde ama neden çünki takamıyorum daralıyorum kendi motorum olunca mecbur takıcaz işte.

ya ksra bakmayın ama hiç hoş değil bu yazdığnız neticede kendisi bir hata yapmış ehliyetsiz trafiğe çıkmış olabilir.
ama böyle hava atmak içindi fln bunlar sui zandır,ki buna kimseninde hakkı yoktur.
neticede bnde takmıyorum artçı olarak bindiğimde ama neden çünki takamıyorum daralıyorum kendi motorum olunca mecbur takıcaz işte.

daralıp takamıyorsan motosiklet sürücüsü olduğunda nasıl takacaksın. Artçı olmuş sürücü olmuş motosiklete binenlerin hepsinde aynı risk vardır. Bilinçsizce bir davranış, sen ilk önce kendine yaşama hakkını verip kaskını takıp yola çık!..

söylediğim hoşuna gider ya da gitmez, ister sürücü ol ister artçı, kaskını takmak zorundasın.
ayrıca evt hava atmaya çalışmış, sözümün arkasındayım, arkadaş elbiseli, güneş gözlüklü, korumasız, kasksız ve ehliyetsiz, bilmem yeteri kadar açık mı :silent:
motorsiklet almaya parası varsa, bi kask alacak parası da vardır heralde.
ayrıyeten bu ilk kazası, ilk düşmesi değilmiş, ders alması için beyninin parçalanması mı gerekiyor , beyni basmıor mu :silent:

daralıyorum kask takmıor die bişey bahane olamaz, öldükten sonra bahane bulamazsın kendine benden sölemesi :bounce:

Yazık olmuş kıza en az 1.050 Lira ceza yicek. Motorunu baglamaları vs.. ondan bahsetmıyorum bıle geçen hafta başımıza geldi.

söylediğim hoşuna gider ya da gitmez, ister sürücü ol ister artçı, kaskını takmak zorundasın.
ayrıca evt hava atmaya çalışmış, sözümün arkasındayım, arkadaş elbiseli, güneş gözlüklü, korumasız, kasksız ve ehliyetsiz, bilmem yeteri kadar açık mı :silent:
motorsiklet almaya parası varsa, bi kask alacak parası da vardır heralde.
ayrıyeten bu ilk kazası, ilk düşmesi değilmiş, ders alması için beyninin parçalanması mı gerekiyor , beyni basmıor mu :silent:

daralıyorum kask takmıor die bişey bahane olamaz, öldükten sonra bahane bulamazsın kendine benden sölemesi :bounce:

bence büyütecek birşey yok kendisi düşmüş zaten burda takmak zorunda vs maganda lafları fln olucak iş değil.ztn devlet bunun cezasını koymuş kızın arkasından dedikodu gibi oluyor bunlar.
tamam ders alması gerekirmiş haklısın, ama kimsede kimseyi zorlayacak değil. beyni basmıyor veya yapmıyor. öldükten sonra kask aklıma gelmeyecek sanırsam, ya günah ya sevapla uğraşacağım :)

bence büyütecek birşey yok kendisi düşmüş zaten burda takmak zorunda vs maganda lafları fln olucak iş değil.ztn devlet bunun cezasını koymuş kızın arkasından dedikodu gibi oluyor bunlar.
tamam ders alması gerekirmiş haklısın, ama kimsede kimseyi zorlayacak değil. beyni basmıyor veya yapmıyor. öldükten sonra kask aklıma gelmeyecek sanırsam, ya günah ya sevapla uğraşacağım :)

magandalık bunların neresinde, nasıl bi yorumdur gülüyorum sana, bence çok cahilce konuşuorsun, sanırım sen ilk geldği gün 600 cc lik motorla başlıcam, benim için görünüm ,ses önemli diyen arkadaşsın :cherry:

dedikodusunu yapmakla alaka ne o da ilginç :cherry:
ya gerçekten yorumların çok komik, hiçbişey demiorum, evt zorunda deilsin ama sen de umarım yüz felci geçirmezsin benim lafıma gelmen için.

ilk ikisi ders olmamış üçüncüsü ders olmuş. bu da bir başarıdır. başarılarının devamını dilerim arkadaşım.
saygılar.

Ben ders olduğunu sanmıyorum.Olduysa yediği ceza ders olmuştur.Çünkü ehliyet alınca da çok düşer daha bu kız.

magandalık bunların neresinde, nasıl bi yorumdur gülüyorum sana, bence çok cahilce konuşuorsun, sanırım sen ilk geldği gün 600 cc lik motorla başlıcam, benim için görünüm ,ses önemli diyen arkadaşsın :cherry:

dedikodusunu yapmakla alaka ne o da ilginç :cherry:
ya gerçekten yorumların çok komik, hiçbişey demiorum, evt zorunda deilsin ama sen de umarım yüz felci geçirmezsin benim lafıma gelmen için.

evet ahkam kesmeye çalışmakta magandalıktır bence.
burdan bakarsan anlarsın.
evet ben ilk geldiğim günlerde yüksek ccden dış görünümü için dedim yoksa yüksek cc olmasada race tipi bişe olsada olurdu yani. halada diyorum çünkü genelde bu tür arabalar kullandığm için anca o kesiyo beni. anlatabildimmi yeterince.
insanların ecelleri TANRInın elinde, tedbirleri kendi ellerindedir. gerisi hikaye...

herkes senin cevabını verio zaten , bana gerek kalmıo
herneyse duvara anlatsak anlardı, daha da bişey yazmıorum sana baayyyyy ::biggrinn::biggrinn

ama şu güzelim saçların üzerine de kask takılmaz ki be abisi : ) Bak biz saçımızı bi şekle sokup bir yere gidemiyoruz. kaskın içinde harap oluyor. Ne güzel fönlü mönlü geziyordu küçük ablamız...

Motosikleti
750x

Cahilsiniz...

Denizli İl Temsilcisi

Motosiklet var, ehliyet kask yok

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yeni aldığı motosikletini kullanan 17 yaşındaki Melda Gök kaza yapıp yaralandı. Motosikleti kasksız kullanan genç kızın ehliyetsiz olduğu da ortaya çıktı. Kaza dün sabah meydana geldi.

motosiklet-var-ehliyet-kask-yok-705305.Jpeg

Bodrum Sudi Özkan Lisesi son sınıf öğrencisi Gök, motosikletle gezintiye çıktı. Önüne yayalar çıkınca heyecanlanarak kontrolü yitiren genç kız, motosikletiyle kaldırıma çarptı. Kaldırıma düşüp yaralanan Gök, ‘Kurtarın beni, canım çok acıyor. Yardım edin’ diyerek acı içinde kıvrandı. Genç kızın kol ve bacaklarında incinme ve ezilmeler olduğu belirlendi. Kazanın şokunu atlatamayan Gök, “Motosikletimi yeni almıştım. Kullanmayı pekiştirmek için gezintiye çıktım. Yavaş gidiyordum ama yine de kaza yaptım. Bu üçüncü düşüşüm. Bir daha ehliyetsiz motosiklete binmem” dedi. Polis Gök hakkında ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanmak suçundan yasal işlem başlattı.

yha inanın çok mutlu oldum bu şahsın düştüğünü görünce daha geçen gün siteden kardeşim gökanla fethiyede açılmıştı böle bi konu bakıyorum kask yok bişey yok vızır vızır polislerin y anından geçiolar vesayre dedim yha gökan burdakilkerde neden kask kullanma özelliği yok oda dediki tatil bölgesinde yaşayan kask takmayan motorsürücüleri hiç kaza yapmıyormuş bu olay deniz suyundan kaynaklnıyomuş dedi gerçekten de öyle sandım ama değilmiş onlarda düşebiliyorlarmış :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Ablamıza geçmiş olsun, keşke oradan hemencecik tüyebilseydi, ehliyet parasını kurtarırdı.

Ufak bir kaza, kullanıcı harici yaralanan yok; hemen motoru bir yere koyup tüymek lazım.:p

sen öyle yaparsın kardeşim. umarım etrafında kaza tanığı olarak da ben olurum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------

o cahil kız bir gün seni bilinçizliğinden dolayı ezer ..
Sonrada pişmanım der iki ağlar 2-3 sene yatar ...
bu kadar ehliyetli kasklı insanlar aptaldı bir bu örümcek kafalılar mı akıllı?
yolda akülü bisiklet dahil kasksız kimi görsem ilk gelen trafik polisine şikayet ediyorum.
ceza yesin akıllansın.
onun ölmesi beni ilgilendirmiyor . her koyun kendi bacağından misali ama önüme kaskı olmayan bir motorcu çıksa ben 100%100 haklı da olsam vicdan azabı çekerim.
+ kaskı olmayan sürücünün gözüne toz kaçsa bile göremediğinden kaza yapar.
bu durumdan ne ehliyetli olması ne de yarışçı olması kurtaramaz. hele hele de yakınını öldürdüğü birinin elinden kimse....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:45 ----------

evet ahkam kesmeye çalışmakta magandalıktır bence.
burdan bakarsan anlarsın.
evet ben ilk geldiğim günlerde yüksek ccden dış görünümü için dedim yoksa yüksek cc olmasada race tipi bişe olsada olurdu yani. halada diyorum çünkü genelde bu tür arabalar kullandığm için anca o kesiyo beni. anlatabildimmi yeterince.
insanların ecelleri TANRInın elinde, tedbirleri kendi ellerindedir. gerisi hikaye...

aklıma gelmişken gezi fotoğraflarında 1 bira içene laf söyleyen sen değilmiydin?
bu yazdıklarınla o yazdıkların arasında alaka kuramadım. :queen:

Belki biraz ağır olacak ama zerre acımıyorum böyle gerizekalılara altında şort üstünde tshirt kafada kask yok ne mont ne pantolon ayağında converse bi güzelde ben sopalardım orda olsam. Ondan sonra motor tehlikeli motor öcü oluyor eşin dostun gözünde millet daha bir korkuyor biz motora binerken. Bu aralar bi de sık sık aile scooterları görüyorum abi binmiş motora arkasında karısı arkasında da çocuğu ne kask ne mont hiçbirşey yok. Kafam almıyor gerçekten böyle saçma sapan insanları o yüzden başlarına ne geliyorsa hiç üzülmüyorum.

kıyamam ona ben orda olasaydım yardım ederdim alırdım kucagıma en yakın hastaneye götürürdüm

Saçmalamışsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar