ne diyim sana kızım yaa?
heralde bodrum sokaklarında hava atmaya çıkmıştın, ama öle sandığın gibi olmuyor işte motor kullanmak!
ya ksra bakmayın ama hiç hoş değil bu yazdığnız neticede kendisi bir hata yapmış ehliyetsiz trafiğe çıkmış olabilir.
ama böyle hava atmak içindi fln bunlar sui zandır,ki buna kimseninde hakkı yoktur.
neticede bnde takmıyorum artçı olarak bindiğimde ama neden çünki takamıyorum daralıyorum kendi motorum olunca mecbur takıcaz işte.
ya ksra bakmayın ama hiç hoş değil bu yazdığnız neticede kendisi bir hata yapmış ehliyetsiz trafiğe çıkmış olabilir.
ama böyle hava atmak içindi fln bunlar sui zandır,ki buna kimseninde hakkı yoktur.
neticede bnde takmıyorum artçı olarak bindiğimde ama neden çünki takamıyorum daralıyorum kendi motorum olunca mecbur takıcaz işte.
söylediğim hoşuna gider ya da gitmez, ister sürücü ol ister artçı, kaskını takmak zorundasın.
ayrıca evt hava atmaya çalışmış, sözümün arkasındayım, arkadaş elbiseli, güneş gözlüklü, korumasız, kasksız ve ehliyetsiz, bilmem yeteri kadar açık mı :silent:
motorsiklet almaya parası varsa, bi kask alacak parası da vardır heralde.
ayrıyeten bu ilk kazası, ilk düşmesi değilmiş, ders alması için beyninin parçalanması mı gerekiyor , beyni basmıor mu :silent:
daralıyorum kask takmıor die bişey bahane olamaz, öldükten sonra bahane bulamazsın kendine benden sölemesi :bounce:
bence büyütecek birşey yok kendisi düşmüş zaten burda takmak zorunda vs maganda lafları fln olucak iş değil.ztn devlet bunun cezasını koymuş kızın arkasından dedikodu gibi oluyor bunlar.
tamam ders alması gerekirmiş haklısın, ama kimsede kimseyi zorlayacak değil. beyni basmıyor veya yapmıyor. öldükten sonra kask aklıma gelmeyecek sanırsam, ya günah ya sevapla uğraşacağım![]()
ilk ikisi ders olmamış üçüncüsü ders olmuş. bu da bir başarıdır. başarılarının devamını dilerim arkadaşım.
saygılar.
magandalık bunların neresinde, nasıl bi yorumdur gülüyorum sana, bence çok cahilce konuşuorsun, sanırım sen ilk geldği gün 600 cc lik motorla başlıcam, benim için görünüm ,ses önemli diyen arkadaşsın :cherry:
dedikodusunu yapmakla alaka ne o da ilginç :cherry:
ya gerçekten yorumların çok komik, hiçbişey demiorum, evt zorunda deilsin ama sen de umarım yüz felci geçirmezsin benim lafıma gelmen için.
Motosiklet var, ehliyet kask yok
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yeni aldığı motosikletini kullanan 17 yaşındaki Melda Gök kaza yapıp yaralandı. Motosikleti kasksız kullanan genç kızın ehliyetsiz olduğu da ortaya çıktı. Kaza dün sabah meydana geldi.
![]()
Bodrum Sudi Özkan Lisesi son sınıf öğrencisi Gök, motosikletle gezintiye çıktı. Önüne yayalar çıkınca heyecanlanarak kontrolü yitiren genç kız, motosikletiyle kaldırıma çarptı. Kaldırıma düşüp yaralanan Gök, ‘Kurtarın beni, canım çok acıyor. Yardım edin’ diyerek acı içinde kıvrandı. Genç kızın kol ve bacaklarında incinme ve ezilmeler olduğu belirlendi. Kazanın şokunu atlatamayan Gök, “Motosikletimi yeni almıştım. Kullanmayı pekiştirmek için gezintiye çıktım. Yavaş gidiyordum ama yine de kaza yaptım. Bu üçüncü düşüşüm. Bir daha ehliyetsiz motosiklete binmem” dedi. Polis Gök hakkında ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanmak suçundan yasal işlem başlattı.
Ablamıza geçmiş olsun, keşke oradan hemencecik tüyebilseydi, ehliyet parasını kurtarırdı.
Ufak bir kaza, kullanıcı harici yaralanan yok; hemen motoru bir yere koyup tüymek lazım.![]()
bence büyütecek birşey yok kendisi düşmüş zaten burda takmak zorunda vs maganda lafları fln olucak iş değil.ztn devlet bunun cezasını koymuş kızın arkasından dedikodu gibi oluyor bunlar.
tamam ders alması gerekirmiş haklısın, ama kimsede kimseyi zorlayacak değil. beyni basmıyor veya yapmıyor. öldükten sonra kask aklıma gelmeyecek sanırsam, ya günah ya sevapla uğraşacağım![]()
evet ahkam kesmeye çalışmakta magandalıktır bence.
burdan bakarsan anlarsın.
evet ben ilk geldiğim günlerde yüksek ccden dış görünümü için dedim yoksa yüksek cc olmasada race tipi bişe olsada olurdu yani. halada diyorum çünkü genelde bu tür arabalar kullandığm için anca o kesiyo beni. anlatabildimmi yeterince.
insanların ecelleri TANRInın elinde, tedbirleri kendi ellerindedir. gerisi hikaye...