Aşırı hız yaptığını söyleyen basının bu konuda ellerinde bir kanıtı var mıymış? Basının her yazdığına inanmayın. Etrafta insanlar bakmışlardır ki yere düşen adam kendi mahallelerinden, diğer taraftan motora ve motorcuya bakmışlardır motor hem racing hem pahalı. Kişilerin racing motor görünce ilk akla gelen hız yaptığıdır. Kazanın olduğu yer de gelir düzeyi o kadar yüksek bir yer değil. Kendi sosyo-ekonomik geri kalmışlıklarının faturasını da tipik linç kültürüyle birleştirerek çıkarmak istemişlerdir. Hem zengin, hem racing motorcu (o sırada yaralı, yani suçlu demek daha hoşlarına gitmiştir) hem de kendi mahallelerinden birisine çarpmış. Eee zaten basının da motosiklete taraflı bakışını hepimiz biliyoruz. Sonuç olarak "motorcu hız yaptı" olmuştur. Ben hız yaptığına kanıt olmadan inanmıyorum. Biz bile kendimize yargısız infaz yapıyoruz.
Ö.Z.€.R;872732' Alıntı:'VAZGEÇMEDİ'
Oğlunun ölüm haberini alan anne Ayşe Gülçin Aktün, "O eğilmeden ben onu öpemezdim. Onsuz yaşayamam" diye gözyaşı döktü. Arkadaşları, Fatih Aktün'ün yakınlarının karşı çıkmasına rağmen motosiklet tutkusundan vazgeçmediğini anlattı.
Sanki uyuşturucu bağımlılığından bahsediyorlar. Adam aşırı süratli gidiyormuş suç bu. suç motosiklet kullanmak değil. Karıştırmasınlar. şaşırmasınlar. Yaya suçlumuymuş değilmiymiş ondan zaten bahsetmemişler bile. Anlamak mümkün değil motosikletle ilgili her haberde aynı şey. Sarhoşun teki motosikletli genç çifte çarpıp öldürüyor onda bile suçluyu motosiklet yapacaklardı. Böyle habercilik olmaz olsun.
allah rahmet eylesin... ama bu topic böylemi açılır ya lütfen....MOTOSİKLET TUTKUSU ÖLÜM GETİRDİ..... yapmayın lütfen ölümü getiren hız tutkusu zaten anlayan anlamayan akıllısı CAHİLİ herkes bu icat tehlikeli diyor arabayla yapılan kazalar küçük puntayla motosiklet le yapılan kazalar kocaman puntalarla atılıyor....allah aşkına bari böyle bir sitede bari bu tür hataları yapmayalım...saygılar