Motosiklet Tutkunlarının Selamlaşması

rif

Bugün alsancakta gazi ilk öğretim okulunun orda karşı şeritten gelen 2 motorcu arkadaşla ilk korna ardından sol elimi kaldırarak selamlaştım.Onlarda aynı şekilde selamlaştı :) gerçi bunu oturtmak oldukça zor.Dünya standart'ı ayakla ama o ayağı olması gereken biçimde anlayacak insan sayısı oldukça az olmalı :)

Butun korkularin ustune bir de d..öt korkusu eklendi iyi oldu.:cyclopsan

Zaten millet terorist sanacaklar, kufur ediyoz sanacaklar diye paranoyak olmus.
Sen de ustune tuy dikiyorsun.:)

abim sen çok yaşa emi:mrgreen:

konuyu daha yeni gördüm bundan sonra bende bu 2 parmak selamını kullanıcam.

yaygınlaştırmak adına motosiklet siteleri logolarının yanına belli bir süre için veya kalıcı olarak bu işareti yerleştirebilirler zaten herkes kullanmaya başladımı yani işaret motorcularla özdeşleştimi şimdiki gibi paranoyaya yer kalmaz.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Feminen hareket boyle olur Tigerim, kaplanim.:)

252000_.gif

O isaretin neresini kadinsi buldugunu anlamadim.:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz feminen bir hareket gibi geldi bana

Hey allahim simdi cildiricam...:pr:
Sen bari yapma bunu.. Neresi feminist bu hareketin????
iki parmakla biryerlerimizi göstermiyoruz sonucta...
Allahim bana sabun ver...

Dün motorcu bi arkadaş xenonlarıyla sellektor yaptı bende elimi kaldırdım hi pozisyonunda güzeldi.

abim sen çok yaşa emi:mrgreen:

konuyu daha yeni gördüm bundan sonra bende bu 2 parmak selamını kullanıcam.

yaygınlaştırmak adına motosiklet siteleri logolarının yanına belli bir süre için veya kalıcı olarak bu işareti yerleştirebilirler zaten herkes kullanmaya başladımı yani işaret motorcularla özdeşleştimi şimdiki gibi paranoyaya yer kalmaz.

Bu şekilde selam konusunda kısa zamanda büyük yol alabiliriz..Durmak yok selam devam.:bounce:

Şahsı görüşüm. Eller daima gidon üzerinde olacağından; Kısa bir korna, Kısa kısa iki korna veye uzun bir korna (zamanlama olarak birden beşe sayana kadar.)
Zaten çok önemli durumlarda selamlaşalım derken ne kendimizi nede başkasını tehlikeye atmamış oluruz. O an için selam veremediğimiz arkadaşımızın hoşgörüsüne olur.

adanadaysan yaptığın son şey o kornaya basmak olabilir içten 5 e kadar sayana kadar geçen zaman içerisinde bile zarar görebilirsin
:D

ayakla selamı sevgili korkut biz arabadayken hem selam hem teşekkür için bize verdi... sonuçmu?... jandarma durdurdu araçtakilere ne haraket çekiyosun diye :p insafımıza denk geldi de bizde durdukta kurtardık paçasını :queen:

bence iki parmak kapalı şekilde selam gayet güzel. heryerde aynı selam verilebilir.

valla karşılık veriyolar:mrgreen:bugün beşiktaşta otobus durağına gidiyodum iki parmağımı birleştirerek bi motorcuya selam verdim oda aynı şekilde sol eliyle selamı mı aldı ben yayaydım hemde kanımca o da bu foruma üye ama olsun yayılcak bu eminim

valla karşılık veriyolar:mrgreen:bugün beşiktaşta otobus durağına gidiyodum iki parmağımı birleştirerek bi motorcuya selam verdim oda aynı şekilde sol eliyle selamı mı aldı ben yayaydım hemde kanımca o da bu foruma üye ama olsun yayılcak bu eminim

Harikaymış yav..
Benimde yaya iken aklıma gelmedi değil ama hep pizza ve kebapçıya denk geldim..

Valla sırf selam vereyim diye şimdi motora binip adam arayasın geldi :mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Iyi gidiyor arkadaslar.
Birer birer çogalacagiz.
Ileride torunlariniz motosiklete bindiklerinde boyle selamlasacaklar.
Siz de o selamin nereden geldigini biliyormusunuz çocuklar?
diyerek lafa baslayip, sisine sisine anlatacaksiniz bu gunleri torunlariniza.

Benim dedemin babasi istiklal harbi gazisiydi.
Bak su ayagimdaki mermiyi bir yunanli yapti.
Omuzumdaki mermiler ingiliz makinelisinden çikti.
sirtimdaki kasatura izi, çanakkale harbinde oldu diye saatlerce anlatirdi.

Siz de oyle yapacaksiniz.
Bak su sol ayagimdaki yamukluk, bir taksiciye tesekkur etmek istedigimde, levyeyle oldu.
Sol elimin iki parmagini karsidan gelen motorcuya selam vermek isterken, musteri almak için soldan sıkıstıran minubusun otomatik kapisina kaptirdim.
vs.
vs.
:cherry:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem biz elimize eldiven takip,bir fotograf çekinemedik, alem filmini çekmis.:cherry:

Amerikanyalilar da hala selamlasmayi ogrenmeye çalisiyor anlasilan.:p

Ulem basparak yukarida, isaret parmagi ileride(tabanca yapar gibi) bir harekette fena olmayacak galiba.
Daha once niye aklima gelmediki?!!!:silent:

Seçenekleri uçe çikarttik.
En kisa zamanda fotograf isini halletsem iyi olacak.

ayakla selamı sevgili korkut biz arabadayken hem selam hem teşekkür için bize verdi... sonuçmu?... jandarma durdurdu araçtakilere ne haraket çekiyosun diye :p insafımıza denk geldi de bizde durdukta kurtardık paçasını :queen:

bence iki parmak kapalı şekilde selam gayet güzel. heryerde aynı selam verilebilir.

puha hiç güleceğim yoktu geçmiş olsun Korkut Abi'me; güvenlik güçlerimize yakışır bir hareket olmuş:cherry:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Videoya ait muzik bence berbatti. Onun yuzunden selamlasma sekillerine odaklasamadim billaha.

Catch your waaaaay diye diye ütülendi kafam. :)

Selamlaşacağım derken gidonu bırakmak bana sakat geldi.

El kaldırma hareketi selamlaşma hareketleri arasında "amatör motorcu selamı" olarak geçiyor.(muş) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 ----------

[YT]ilqzwZzFXCA[/YT]

Sol el iki parmak açık selamlaşma bence tamamdır arkadaşlar..
Bu arada videodaki kızlara koptum..bir ara gaza gelip ayağa falan kalktılar hehehehe..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Osbourn simdi sen haksiz cikmaya basladin sanirim. :mrgreen:
Bak iki gün icerisinde kac kisiler alisti..
Siz devam ederseniz 1 ay 1 seneyi sonra düsünsene..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar