Motosiklet Tutkunlarının Selamlaşması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir konuda haksız çıkmayı isteyeceğim aklımın ucundan geçmezdi vallahi :)

Umarim bunu titizlikle devam ettirirsiniz.. Hersey sizlere bakiyor..
Ötekilerde istemese bile mecbur kalicaklar bunu yapmaya. Ve sevicekler sonra bu ayri konu..
Onlar kornasina bassinlar selektör yapsinlar. Bakiyorlar ayni selami alamiyorlar birakicaklar sonunda..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Degerli arkadaslar, nihayet fotograf isini hallettim.
Geciktigim için kusura bakmayin.

3 ayri selam verme sekli denedim.
Bunlarin uzerinde durmayi oneriyorum.

1. Iki parmak açik bizim burada kullandigimiz selam:

selam.jpg

2. Parmaklar bitisik selam:

bitisik.jpg

3. Parmaklar tabanca seklinde selam( eldivenle zor oluyor):

tabanca.jpg

Ayak selamina takilip kalmistiniz. Nasil yaptigimizi gormeniz için:

ayak.jpg

Fikirlerinizi yaziniz.
Ona gore anket yapip yapmayacagimiza bir karar verelim.

arkadaşlar yazdıkalrınızın bi çoğunu okumaya çalıştım dielim ki iki parmakla selam verdik gece karanlığında diğer motorcu arkadaş nasıl görsün ya da ayağımızla selam verdik dielim allah muhafaza türkiye yollarında bence kesin dayak yeriz...şahsi kanaatim dıt dıt die 2 kere korna calmaktan yana...korna içinde demişsinizki korna uyarmak içindir benim bildiğim birini uyaracaksak uzun uzun basarız kornaya benim oyum dıt dıt tan yana :D

Fotoğraflar için teşekkürler..İki parmak açık gayet iyi bence yanlış anlaşılacak bir konu yok..

Motosikleti
Hornet
iki parmak kapalı bencede gayet uygunn yanlışta anlaşılmaz herhalde:)

Bence abicim en güzel selamlaşma kafa sallama motorda yani hem risksiz mantıklı deil mi?:mrgreen:

MkD

atmacada haklı ozaman hava karardımı selamlıyamıyacaz kımseyı

Bir şekilde selamlaşalımda nasıl olursa olsun.:) Biz Türk milleti olarak hepsinin manasını hissederiz nasıl olsa :wiinkk:

benim oyum dıt dıt tan yana :D

Halen iki dıt dıt tan yanayım. El kol hareketi bana ters.

bencede dıtt dıtt :)

Alış-veriş merkezinde elinde mont kask yürüyorsun, karşıdan da elinde mont kask biri geliyor. Dıt dıt. Evet çok mantıklı.

Herkes konuşmak istiyor. Ama kimse dinlemek istemiyor. Size fikrinizi yazmayın, susun oturun diyen yok. Ama şu konuyu baştan sona okuyun bi cevap yazmadan. 5 dakikanızı alır !!!

Konuya gelelim. Baştaki örnekte de belirtildiği gibi sadece motosiklet üstünde değil, başka zamanlarda da verilmeye uygun bir selam şekli arıyoruz. Ayrıca ÖZGÜN, yani motor tutkunu kimliğimiz belli edecek bir selam arıyoruz. O yüzden kafa sallama, el kaldırma vs. gibi geleneksel yöntemler ELENDİ.

Benim oyum iki parmak açıktan yana (işaret ve orta).

selam laşma şekli çok güzel;de...yanlız kimse yanlış anlamasın haberlerde felan gösterilen terör örgütlerinin işaretide böyle ben bu yüzden bu işareti oldum olası hiç sevmem.hee bu şu demek değil bunu dünyanın heryerinde zafer işareti olarak algılanır ona birşey demiyorum ama ben orda daha çok gördüğüm için hazzetmiyorum nedense.senin fikrin nederi denirse sol elimizi yumruk şeklinde tutup sağ omuz başımıza değdirerek verile bilir vs. vs.benim fikrimce aklıma gelen bu.teşekkür ederim

fazlasıyla katılıyorum
selamlaşmak güzelde çoğu kişi elamlaşmayı bilmediğinden yapılan hareketleri yanlış anlayabilirler:cherry:

dıt dıt abi bacak sallama trafikte ne biçim insanlar var ne yapacakları belli olmaz gelip yanına der mi o ayanı..... ne dersin o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar