herkese selemlar güzel bi orginazasyondu teşekkürler yanlız bişeye değinmek istiyorum yanlış anlaşılmasın sadece kişisel fikrimdir hatta bu fikrim bi arkadaşım hatırlatması üstüne uyandı sözkonusun üzülme nedenim ihsan hakan abi me çünki wolf lere geçmiş buda beni sonderece üzdü artık ihsan abi bi wolf olarak bizi oraya çağırması ve onların yeleğini giymesi beni üzdü oysaki orda çoğunluk biz deydi wolf lardan iki yada üç kişilerdi yani yine ne fayda varsa yine kişisel fikrimi söylüyorum bizim mt den var bunları burda açıklamam sebebimde biz bi aileyiz biz bir kardeşlik varsa herkesin içinde konuşulmalıdır diye düşündüğüm için bunları yazdım herkese teşekkürler
bende üzüldüm...buradaki dostluğu orada bulurmu oda ayrı mevzu...birde beni üzen bir şey var...herkes bir misyonun peşinde koşuyor...ihsanhakan abi Sosyal mevzuların insanı oldu çıktı...tamam Allah razı olsun elinden geleni ardına koymuyor ama hepimiz aynı duygu ve düşüncede olacak değiliz ki...
Dünyanın en önemli işinide yapmış olsa çevresindeki 100 kişi Dünyanın en önemli işini yapmak istemeyebilir...
ben gelmek istemedim...ve huzurluyum...gelemediğim için üzüntü duymadım...kendimce nedenlerim var...vicdan muhasebemi yaparım...Pazar sabahı bu organizasyon öncesi bir kaç arkadaşa msnden dedimki...haydi şuraya buraya gidelim...biz bu organizasyona gidicem dedi bir arkadaş...İHSANHAKAN ABİYE sözü var...mış...

ale:
iyide sen hakan abin içinmi gidiyorsun o organizasyona...ona ayıp olur diyemi...orda görünebilmek içinmi...yoksa çocukları gerçekten yalnız bırakmamak adınamı...yani bu olayı içimizde hissetmiyorsak yaşamıyorsak katılmanında hatır gönül işleriyle alakalı olduğunu bilmek daha vahim bence...
elimden birşey gelemeyeceğini anladım ve gitmedim....belki bencil davrandım belki hayatdan kaçmayı tercih ettim ama ben veya benim gibi MANGALI tercih edenler yüzünden ihsanhakan abiyi kaybetmiş oldum...öylemi...bu kadar basit yani...
ihsanhakan abi seni bu kadar kolay bulmadımki kolay kaybedeyim...VOLVES mi neyse ben o kişileri tanımam...sen bizdensin...
Geçen yıllarda Darülacezeye gittim MT ile ve halende aklımdan çıkaramıyorum..başka bir koğuşda engelliler bölümünde eli ayakları olmayan gözleri görmeyen dilsiz altına büyük tuvaletini yapmış yatakta çığlık atan adamı halen hafızamdan silemiyorum inanın...Allah kimseyi bu hallere düşürmesin...ben artık bu tür Sosyal etkinliklere katılamıyorum...kaçmayı tercih ediyorum gerçeklerden...