MOTOSIKLET TUTKUNLARININ EN ANLAMLI BULUSMASI 20 NISAN PAZAR Engellı cocuklar ıcın...

Bu arada erdinç arkadaşıma dönüş yolundaki eşliğinden dolayı teşekkür ederim :)

gelen arkadaşlara çok teşekürler güzel ve anlamlı bir buluşma oldu sema gösterisi gerçekten çok güzeldi. kulaklarımda halaa ümraniye diye çınlayan küçük kardeşlerimizin sesi var tezahurat hiç susmadı valla

Arkadaşlar bu gün yaptığımız organizasyona gelerek maddi manevi katılımda bulunan tüm motosiklet tutkunu kardeşlerime yürekten teşekkürler,hepiniz sağolun varolun.:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

o da bişeymi. çıkışta çocuklar etrafımı bir çevirdiler noluyo dedim kendi kendime.imza istediler yaw...şaka gibi ama gerçek..kollarını açıp imza at deyip durdular.bende kıramadım imzaladım:queen:biri olayı iyice abartıp formasını imzalattı.kendimi v.rossi gibi hissettim:queen:(ölemiyim neyim):queen:

acayip havaya girdim yaw:bounce:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu gün yaptığımız organizasyona gelerek maddi manevi katılımda bulunan tüm motosiklet tutkunu kardeşlerime yürekten teşekkürler,hepiniz sağolun varolun.:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Hakan abi sen böyle spikerlik yap vallla ben bütün etkinlikler varım kop kop kopppp
tribünleri amma coşturdun heeee ümraniya ümraniye kartal kartal kop kopppppp süperdi heeee

gerçekten gelmek isterdim ama ehliyet yok bidaki sefere aranızdayım rn kısa zamanda

Yaw yine resimde olamadım. İkidir buluşmadayım ama hep gölge kahraman benim. Resimler ne zaman çekildi. Bu arada Alper bu hafta içinde yeni motor alma emin ol kıllanırım. En azında on gün kadar ara koy olaya. Sen anladın onu... Bu arada Semazenler'de gözüme kaçan toz bayağı bir sulandırdı gözlerimi. Bu buluşma çok anlamlı oldu. Sebep olan arkadaşlara teşekkürler.
Metehan yine yoktu......Bu arada ben sitede ondan 13 gün daha eskiyim. (Araya kılçığı atayım...)

Son düzenleme:
Yaw yine resimde olamadım. İkidir buluşmadayım ama hep gölge kahraman benim. Resimler ne zaman çekildi. Bu arada Alper bu hafta içinde yeni motor alma emin ol kıllanırım. En azında on gün kadar ara koy olaya. Sen anladın onu...Metehan yine yoktu......Bu arada ben sitede ondan 13 gün daha eskiyim. (Araya kılçığı atayım...)

hastalanmış ...rüzgar çarpmış,yatıyomuş....:bounce:

GKN

çok güzen bir organizasyondu, emeği geçen herkeze teşekkürler:rendeer:
yarışmaya katılmamızda ayrı bi makaraydı:mrgreen:
sema gösterisinede girelim dedik ama yemedi:)
inşallah istenildiği gibi biraz dikkat çekebilmişizdir ve faydalı olabilmişizdir:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o da bişeymi. çıkışta çocuklar etrafımı bir çevirdiler noluyo dedim kendi kendime.imza istediler yaw...şaka gibi ama gerçek..kollarını açıp imza at deyip durdular.bende kıramadım imzaladım:queen:biri olayı iyice abartıp formasını imzalattı.kendimi v.rossi gibi hissettim:queen:(ölemiyim neyim):queen:

acayip havaya girdim yaw:bounce:

abi o senmiydin yaaaa :mrgreen: geldimde kurtardım yoksa hala imza dagıtıyodun bizim bu dudulludakiler fırlama 3 gun yıkamazlar biride sanatcıyı iki kere optum dige dolasıyodu etrafta bi baktım bi kalabalık imza at imza at alla alla dedim kim bu unlu heralde :cherry: geldim dagattım olayı

Ender Arkadaşım sanada ayrıca teşekkür ... :)

Dönüş yolunda bana pilotluk yaptığın için .... :)

1200GS lere pek benzemiyor ama olsun :)Eşşek işte ayakları yerden kesiyor.. ;)

ben ve kızım da gelmek istiyorduk ama son dakka program değişikliği oldu... aynı saatlerde bağdat caddesinde yiğeniminde içinde olduğu bir 23 nisan şenliği olduğu için... çoğunluğun tercihine katılmak zorunda kaldım... Herşeyden önce katılım gösteren arkadaşlara teşekkür ederim... affımın da kabulünü rica ederim....

ben ve kızım da gelmek istiyorduk ama son dakka program değişikliği oldu... aynı saatlerde bağdat caddesinde yiğeniminde içinde olduğu bir 23 nisan şenliği olduğu için... çoğunluğun tercihine katılmak zorunda kaldım... Herşeyden önce katılım gösteren arkadaşlara teşekkür ederim... affımın da kabulünü rica ederim....

O zaman bu gün 24 nisan :)

Ben Kilyosda gezmeyi tercih ettim...Arkadaşlar ısrar etti son dakkaya yetişelim dediler...okan gizem ve hakan abiyi tam çıkarken gördük...bir faydamız dokunmadı yani...bu işler rıza işidir gönül işidir...Allah katkısı olanlardan hoşnut olsun....

çok güzel bir organizasyondu emegi geçen herkesin ellerine sağlık çocukları bu şekilde mutlu etmek ve mutlu görmek çok güzeldi. bu tür organizasyonlarda her zaman aranızdayım. hasan abiye(aslanfb) bambam hasana da ayrıca çok tesekkür ederim.
coşkun abi seni göremedim. erdinç sende yetişememişsin baska sefere görüşürüz artık.
iyiki varsın MT

dünkü organizasyon çok güzeldi.kardeşim fatih ve diğer engelli arkadaşları adına herkese çok teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar