Bu arada erdinç arkadaşıma dönüş yolundaki eşliğinden dolayı teşekkür ederim![]()
Arkadaşlar bu gün yaptığımız organizasyona gelerek maddi manevi katılımda bulunan tüm motosiklet tutkunu kardeşlerime yürekten teşekkürler,hepiniz sağolun varolun.:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
Yaw yine resimde olamadım. İkidir buluşmadayım ama hep gölge kahraman benim. Resimler ne zaman çekildi. Bu arada Alper bu hafta içinde yeni motor alma emin ol kıllanırım. En azında on gün kadar ara koy olaya. Sen anladın onu...Metehan yine yoktu......Bu arada ben sitede ondan 13 gün daha eskiyim. (Araya kılçığı atayım...)
o da bişeymi. çıkışta çocuklar etrafımı bir çevirdiler noluyo dedim kendi kendime.imza istediler yaw...şaka gibi ama gerçek..kollarını açıp imza at deyip durdular.bende kıramadım imzaladım:queen:biri olayı iyice abartıp formasını imzalattı.kendimi v.rossi gibi hissettim:queenölemiyim neyim):queen:
acayip havaya girdim yaw:bounce:
ben ve kızım da gelmek istiyorduk ama son dakka program değişikliği oldu... aynı saatlerde bağdat caddesinde yiğeniminde içinde olduğu bir 23 nisan şenliği olduğu için... çoğunluğun tercihine katılmak zorunda kaldım... Herşeyden önce katılım gösteren arkadaşlara teşekkür ederim... affımın da kabulünü rica ederim....
çok güzeldi organizasyon,biraz uzak kaldı muhit olarak gelemeyen o yüzden glemedi bence.gelen gelemeyen herkese te4şekkürler öncelikle hakan abimize teşekkürler.
Uzak mı? Ben Halkalı'dan geldim38Km yeterli mi? :bounce: