kim kimin çabasıyla alay ediyomuş?
ulan asıl yandığım benim, biz hakkıyla bi şey sorunca cevap alamıyoruz, hatun bi konuda olay oluyo. mont tavsiyesi istedim 5 yorum var ki 2'si benim yazdığım, bunlardan da 1 öneri var.
hanfendi "anlatın la bana" demiş, başta taş koyanlar olmasa gene döktürürdü millet; centilmen miyiz, abazan mıyız çözemedim?
Sen ne istediğini biliyorsun, o bilmiyor. O yüzden sana az cevap veriliyor. Onun zamanı ve hevesi çok yazmaya çalışıyor. (Bunu bu forumda herkes yaptı. Yeni değil. İlk kez karşılaştığımız durum değil )
Zamanla ya ceydamer ve diğerleri gibi kaybolup gider, yada forumdaki diğer hanımların arasında yerini alır.
mevzuyu büyütmenin manası yok.
Öncelikle geçmiş olsun.Asil arkadaşlar Asil kalsın yazmasın cevap o zaman tepki ve kızgın bile olsa..sorun ne biliyormusunuz bu konuları beş sayfa yapan siz ve sizin gibi bu duruma tepkililerbenim vaktim çok apandisit sebebiyle hastaneden çıktım eve tıkalıyım.siz cvp verme vaktini nerden buluyorsunuz.hadi bende sorayım
![]()
Motoru döndüreceğin yatıracağın taraftaki elinle gidonu itersin motor yatar ve döner. Kontra tekniği dedikleri bundan ibarettir. Ters açılı yollarda ön lastik de çok iyi değilse kontra abartıldığında motorun devrilme ihtimali vardır. Bikaç kere başıma geldi ama doğru hareketi uygulayıp motoru düzeltmeyi bildiğim için motoru yatırmadan kurtardım. Yola hızlı çıkışlarda motoru fazla yatırmamakta fayda var.Teşekkür ederim.kontra tekniği ile ilgili fikir paylaşacak olan varmı?
Teşekkür ederim.kontra tekniği ile ilgili fikir paylaşacak olan varmı?
30 metre yarıçaplı bir daire hayal edin.etrafında dönücek bir motosiklet var.daire çizgilerini takip etmesi gerek bu dönüşü yapması için mantıken.motosikletimiz gidiyor hafif sağa yatık,sağa dengeli yatması için sağ elçiği kendine çekip sol elçiği hafif ileri itmesi gerekmezmi?pist motorsikletçilerindeki gibi viraj alırken yan yattıkları taraftaki elçik bacağına daha yakın oluyor.içe çekim gibi.videoda niçin tam tersini diyor anlamadım.
Enderbilgi isimli üyemiz.tşk bilgi için.ama benim tabiatım bu.henüz motosikletim olmayabilir,bunun için kendime vakit verdim.ama bunlar engel değil.hayalimdeki motosiklete kavuşana kadar onu okucam,anlıcam ve ilk karşılaştığımızda kimyamızda kafa karışıklığı olmıcak.ben aklımda soru işareti ve ön bilgisizlikle hiç bir işe girmem.tabikide km lerce yol yaptıkça bir bütün olucam ama öncesinde çözüm bekleyen tek bir soru kalmamalı kafamda..aceminin keith code ile işi olmaz demişsiniz.bana bir şans verilse kimle tanışmak istersin keith code derim.o derece seviyorum..onun öğrencisi olmak kim istemez kii??
bana bir şans verilse kimle tanışmak istersin keith code derim.o derece seviyorum..onun öğrencisi olmak kim istemez kii??
Keith code,ölçüm ve analizlerle anlatıyor mesela viraj hızını,viraj girme noktasın,yan yatış derecesini,düşme anındaki refleksleri çok farklı bir bakış açısı ile anlatıyor ve motosiklette doğru gazın önemli olduğunu söylüyor..sürüşü mantıkla biraraya getiriyor.motosiklet kullanmanında bir teknolojisi olduğunu inanıyor..tüm bunlar birleşince motosiklet kullanmanında sadece fren debriyaj ve gazdan ibaret olmadığı,duyular,refleksler,matematik,öngörü gibi durumlarında önemli olduğunu anlıyoruz.bu sebeple hayranım,o dikkati mekaniğe,motosiklette değil motosiklet sürme sanatı üzerine yoğunlaştırıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
Ben facebook kullanmıyorum video açılmıyor.you tube den gönderemezmisiniz
Maalesef açılmıyorr