sanırım yanlış anlaşılır olarak ifade etmişim sormak istediğimi

yani olay, yakışıp yakışmama olayı değil; tamamen, denge ve sürüş güvenliği bakımından yaklaşıyorum,
yani üzerinden taştığınız bir motorsikletle ne kadar sürüş güvenliği olur bilmiyorum. Anlatmak istediğim buydu bunuda ancak buradaki arkadaşların tavsiyeleri ve tecrübelerinden öğrenebilirim. o yüzden kilo ve boy olarak bir belirtim yapıp, yeni başlayan biri için hangi motorun uygun olacağını sordum,
Arkadaşlar bakınız 2.ci mesajımda, sorumu daha da açarak olayın yakışıp yakışmama meselesi olmadığını, üzerinden taştığınız(yani sizin boyutlarınıza göre size gerçekten ufak gelen) bir motorda sürüş güvenliğinin, hakimiyetin nasıl olacağı meselesidir.
Ama bazı arkadaşlarımız olayı ısrarla "yakışma" meselesi olarak ele alıyorlar

r:
Yine de hepinize samimi tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. :cat:
Bugün motoshow fuarına gittim. Ve kafamdaki bir çok soruya cevap buldum. Bir çok motorsikleti denedim.Sanırım Yamaha xt660x, xt660r yada bmw f650gs, bunlardan birini seçeceğim.
Fakat önce "EHLİYET". Sanırım haziranın ilk haftası ehliyetimi almış olurum.
İmkanım olursa 0(sıfır) almayı düşünüyorum. Denkleştiremezsem, düşük kilometre temiz bir model alırım. Belki en azından üzerinde motor koruması, elcikleri falan takılı olur.
Bu arada fuarda suzuki burgman an400 baktım bulamadım.Korlasa baktım getirmedik dediler. Yamaha Majesty400e bindim. Yani süper rahat bi cihaz, sanki bir sele değil, koltuktasınız, yaslanın arkanıza keyfinize bakın der gibi birşeydi.

(Fuara kuzenimle gittik, ben Maxiscooter almayı düşünmüyorum, onu kuzenim alacak, bende denerim tabiki :cherry
Kendinize iyi bakın, her daim farınız ve yolunuz açık olsun. :bestmt::thumleft: