Hero'ya bakın isterseniz. Fiyat-performans olarak uygun.
Merhaba herkese iyi pazarlar.Uzun yıllardır hep hayalimde motosiklet vardı ama iş güç Çoluk çocuk derken hep erteledim,yaş oldu 35 2011 yılında ehliyetimi de almıştım,scoter kullandım ama vitesli tecrübem yok.Boyum 1.88 Kilo 88 .Sıfır bir motosiklet almak istiyorum.Malum tercihler ybr 125 (altımda kaybolurmu ),cbf 150 (tipi yakışıklı değil )hero hunk (fikrim yok) . Bu yaz epey km yapıp seneye nake tarzı mesala yamaha mt 25 almayı planlıyorum.öneri ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.Ayrica birazda korkuyorum pek cesaretim de yok (ne demisler herseyi yasinda öğren) ama motosiklet istiyorum
Birisi bunu söyleyecekti, ben söyleyeyim bari, pulsar 200ns düşünür müsünüz? Ben de yaklaşık aynı durumda (evli ama çocuksuz, yaş 34) olarak 200ns aldım, mutlu mesut geziyoruz şimdi.
Boyum kilom ve yasim hemen hemen sizin kadar(185-88kg 33yas)ben 4 ay evvel sifir cbf 150 aldim.benim motosiklet tecrubem hic yoktu.suan 1100 km deyim ve ne boy olarak ne de hiz olarak beni uzmedi.belkide surus amaci ile alakali.tavsiye ederim.ikinci eli guzel bi motor.
Ama gel gelelim tipi benim de cok hosuma gitmiyor.suan almayi dusunsem hero karizma yi da dusunebilirdim.arkadaslar pulsar falan demis tip olarak guzeller kendine guvenebiliyorsan o da olur
Aynen katılıyorum size sanırım ybr alıcam tipi yakisikli birde 2016 lar gelsegerek yaş gerek zevk olarak bana yakın, yeni başlayanları gördükçe seviniyorum. sizin gibi yeni başlayacak biri olarak cbf ya da ybr öneririm. iki motor da kendini kanıtlamış, ikinci eli canlı, hata affededen modeller. ben de ilk motor olarak mt-25, duke 250 düşünmüştüm ama ilk motor için o parayı vermek saçma geldi düşününce. hadi verdiniz duke 250 nin koruma demiri bile 600 tl, yedek parça fiyatlarının da ucuz olmadığını biliyorum. bana göre ilk motor çok kolay vazgeçilecek, yedek parçası pahalı olmayan, canınız sıkıldığınızda arkanıza bakmadan kenara koyabileceğiniz bir model olmalı. bu bağlamda acemiliği cbf ya da ybr ile atıp ikinci motor olarak duke 390 ya da mt-07 gibi modellere yönelebilirsiniz.
deneyimden sonra motoru satacağınızı düşünürsek bajaj, hero vs. kore, çin, hint malına yanaşmamanızı tavsiye ederim. mesela alabileceğiniz alternatiflerden; bajaj 150ns in ikinci el pazarı yok ve abisi 200ns gibi kronik sorunlara yol açıp açmayacağı meçhul. 200ns ise hem başlangıç için pahalı bir motor bence. aman arızası çıkacak mı, aman güncelleme yapacak mıyım diye düşünmektense, deneyimlenmiş ve bilinenden şaşmamak en iyisi, çok klasik olacak ama japondan şaşmayın derim. tekeriniz düz bassın![]()