Arkadaşım, motosiklet almakla iş bitmiyor, bir sürü para da korumaya, ekipmana gidiyor. O yüzden daha yeni başlarken paranı boşa harcama derim. Başlangıç motoru olarak uygun ve ucuz bir motor al, bir süre kullan, alış, ondan sonra daha büyük bir motor alırsın. Hele hiç binmediysen gidip binemeyeceğin motoru alma. Forumda birçok motor hakkında bilgiler mevcut. Biraz araştırman gerekiyor.Arkadaşlar yeni bir motosiklet kullanıcısıyım, bu işe çok hevesliyim. Elimde 20bin ytl var ve bu paraya alabileceğim en iyi motoru almak istiyorum. Lütfen bir kaç tavsiyede bulunabilirmisiniz.teşekkürler.
@deva
Arkadaşım, motosiklet almakla iş bitmiyor, bir sürü para da korumaya, ekipmana gidiyor. O yüzden daha yeni başlarken paranı boşa harcama derim. Başlangıç motoru olarak uygun ve ucuz bir motor al, bir süre kullan, alış, ondan sonra daha büyük bir motor alırsın. Hele hiç binmediysen gidip binemeyeceğin motoru alma. Forumda birçok motor hakkında bilgiler mevcut. Biraz araştırman gerekiyor.
Başlangıç motoru olarak benim uygun gördüğüm modeller :
Honda CBR125R
Honda CBF150
Honda CBF250
Yamaha YBR125
Yamaha YBR250
Hyosung GT250R
Hyosung 250 Comet
Arkadaşlar yeni bir motosiklet kullanıcısıyım, bu işe çok hevesliyim. Elimde 20bin ytl var ve bu paraya alabileceğim en iyi motoru almak istiyorum. Lütfen bir kaç tavsiyede bulunabilirmisiniz.teşekkürler.