Motosiklet Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Arkadaşlar yeni bir motosiklet kullanıcısıyım, bu işe çok hevesliyim. Elimde 20bin ytl var ve bu paraya alabileceğim en iyi motoru almak istiyorum. Lütfen bir kaç tavsiyede bulunabilirmisiniz.teşekkürler.

5000 ytl ile bir cbr 125 al.10000 km pratik yap.15000 ytl yide teknoloji hisse endeksine yatırmanı öneririrm.1 yılda %25 in üstünde kazanabilirsin.Tecrübe edindikten sonra motoruda senetleride satar güzel bir vfr800 alırsın.Yakışır valla.:cat:

20 bin ytl yi başlangıç motoru için ayırmak akıllı adam işi değil biraz fake gibi geldi bu konu bana :rendeer:

bi ybr cbr tvs cbf
en fazla 500 ytl ayır hocam ilk motoruna
iice ögren sonra basla güzel bişi al bence

boy

@deva
Arkadaşlar yeni bir motosiklet kullanıcısıyım, bu işe çok hevesliyim. Elimde 20bin ytl var ve bu paraya alabileceğim en iyi motoru almak istiyorum. Lütfen bir kaç tavsiyede bulunabilirmisiniz.teşekkürler.
Arkadaşım, motosiklet almakla iş bitmiyor, bir sürü para da korumaya, ekipmana gidiyor. O yüzden daha yeni başlarken paranı boşa harcama derim. Başlangıç motoru olarak uygun ve ucuz bir motor al, bir süre kullan, alış, ondan sonra daha büyük bir motor alırsın. Hele hiç binmediysen gidip binemeyeceğin motoru alma. Forumda birçok motor hakkında bilgiler mevcut. Biraz araştırman gerekiyor.

Başlangıç motoru olarak benim uygun gördüğüm modeller :

Honda CBR125R
Honda CBF150
Honda CBF250
Yamaha YBR125
Yamaha YBR250
Hyosung GT250R
Hyosung 250 Comet

@deva

Arkadaşım, motosiklet almakla iş bitmiyor, bir sürü para da korumaya, ekipmana gidiyor. O yüzden daha yeni başlarken paranı boşa harcama derim. Başlangıç motoru olarak uygun ve ucuz bir motor al, bir süre kullan, alış, ondan sonra daha büyük bir motor alırsın. Hele hiç binmediysen gidip binemeyeceğin motoru alma. Forumda birçok motor hakkında bilgiler mevcut. Biraz araştırman gerekiyor.

Başlangıç motoru olarak benim uygun gördüğüm modeller :

Honda CBR125R
Honda CBF150
Honda CBF250
Yamaha YBR125
Yamaha YBR250
Hyosung GT250R
Hyosung 250 Comet

al bendende o kadar...:cat:

345

Bence önce ne tip motorlardan hoşlandığını söyle.Burdaki arkadaşlar seçenekleri teker teker dökecektir önüne.Bencede 20000 ytl çok 250 cc ile başla derim.

MKH

vfr800 nekadar:silent: çok güzelbir motor dört egzozlu:bounce:

Kardeşş selam 20bin ytl var madem Eger chopper cruıser tıp Motorlara da ılgın varsa Sana Önerebileceğim en canavar en kral motor Honda VTX 1300s Bi bu modele bak derim özelliklerine bak seviceksin . :cat:

hehe millet 20 milyarlık motorla başlamak ister başkaları 3-4 milyar toplamak için canı çıkar..(20 milyarı toplamak için çok uğraşmış olabilirsin ama yani biraz abartı geldi bana )

20 milyarlık motor bence fazla gelir güzel bir motor al bir kısmıyla kalanınıda gezip toz ye iç hayatı yaşa :)
bencede bir adet cıbır al olsun bitsin bi sene sonrada alırsın en kralından bir yamaha honda suziki vs vs vs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar