- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum, sinopta yaşıyorum, küçüklükten beri hayalim motosiklet kullanmaktı o özgürlüğü yaşamak istiyordum ama bir türlü giremedim motosiklet işine, yaş 24, A2 ehliyeti aldım bu sene ama hiç motosiklet tecrübem yok ehliyet zamanı da bir iki kullandım aldık ehliyeti , motosiklet kullanma konusunda açıkcası tek başıma güvenim yok , ama motosiklet almak istiyorum da , scooter dan başlayıp vitesliye geçmek zor olur gibi geliyor 125 lik için de biraz iri birisiyim kime sorsam çabuk değişirsin diyorlar , 184 boy 95 kilo var , 250 cc lere baktım şimdi acemlikte kendi başıma üstesinden gelebilir miyim ki ? eğitim alabileceğim birisi de yok , para konusunda 15 bine kadar çıkarım nerdeyse ama cidden kararsız kaldım ucuz çin motoru alıp acemeliği atsam mı diyorum sonra ona vereceğim paraya yazık gibi geliyor , uzun yol da yapmak istiyorum bir süre sonra aldığım motoru çat diye değiştirmem zaten hız amacım yok , racing tarz hoşuma gidiyor garip bir ruh halindeyim ve bir şekilde aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar her türlü öneriye açığım çok kararsız kaldım
kask eldiven mont gibi ekipmanları bile aldım bir tek motosiklet eksik yardımlarınızı bekliyorum