Arkadaşlar hepinizin fikrine saygı duyuyorum, bu sadece bir tasarım, yani dahada geliştirilebilir.
Nevzat kardeş, motora biniş konusunda haklısın, bahsettiğin biniş şekli zaten en mantıklısı ama en kolayı değil. Özellikle Bayanlar, yaşlılar, şişmanlar, etekliler, testtürlüler falan senin dediğin şekilde binemiyorlar onu ancak bizim gibi delikanlılar yapabilir. Bu tasarım ise tam onlara göre. İkidebir in bin yapmak zorunda olan insanlar içinde rahattır.
Görkem kardeş, arka boşken, biraz garip görünebilir tabi ama o koltuk sırtlığı olduğu gibi yatırılabiliyor ve yolcu bindiği zaman tam olarak dolacaktır arka, bir suzuki yapacak olsa dandik koltuk yapmaz değil mi, sen bilirsin yinede yani dahada geliştirilebilir.
Benim amacım insanların kafasında bir fikir oluşturabilmek, patent falan alamam tabi de en azından bunu görenlere belki ilham kaynağı olur ne dersiniz. Böyle bir model tam bana ve eşime göre, arkadaki yolcu benim için önemlidir. Madem scooter, o zaman otomobil rahatlığı olsun değilmi ama