- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar aslında bu konuyu açma sebebim en ufak bir dikkatsizliğin nelere mâl olacağını anlatmaktır.
Bugün yani 16.12.2014 tarihinde misafirlik dönüşüne ailem ile birlikte Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek için Anadolu yakasında E-5 üzerinde bulunan optimum AVM yanındaki yoldan sağ şeritten aracımla ortalama 90-100 KM hızla giderken araçta bulunan yeğenlerim yolun sağında Burgerking göstererek oraya girmemi istedi. Bende Sinyal vermeden ani şekilde direksiyonu tam sağa kıracaktım ki bir anda arka sağımdan gelen bir motosikletin egzost sesini duydum.
O anda yavaşlayarak tekrardan olduğum yolda devam ettim.
Yani direksiyonu hiç kırmamış gibi oldu Neyse ki arka sağımdan gelen motosiklet sürücüsü hiç bir şey anlamadı,Yanımdan son hız geçti gitti.
Ya o motosiklete çarpsaydım.
Onun için en iyi kurtuluş ölmek olurdu.
Ben kendimde o kadar suç buldum ki anlatamam.
Ama motorda hiç suç yok muydu?
Ben sağ şeritten aracımla ortalama 90-100KM hızla ilerliyordum.
Arka Sağımdan yani Emniyet içerisinden gelen motor belki 120 ya da 150 KM hızla gidiyordu veya daha yavaş.
Emniyet şeridinde veya sağ şeritte o kadar hız yapmak doğru mmu?
Madem o kadar hızlı gideceksin sol şerit ne güne duruyor.
Ama bir kaza anında suçlu direkt bendim çünkü ani sağa dönüş ve sinyalsiz.
Görüşlerinizi bekliyorum
Bugün yani 16.12.2014 tarihinde misafirlik dönüşüne ailem ile birlikte Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek için Anadolu yakasında E-5 üzerinde bulunan optimum AVM yanındaki yoldan sağ şeritten aracımla ortalama 90-100 KM hızla giderken araçta bulunan yeğenlerim yolun sağında Burgerking göstererek oraya girmemi istedi. Bende Sinyal vermeden ani şekilde direksiyonu tam sağa kıracaktım ki bir anda arka sağımdan gelen bir motosikletin egzost sesini duydum.
O anda yavaşlayarak tekrardan olduğum yolda devam ettim.
Yani direksiyonu hiç kırmamış gibi oldu Neyse ki arka sağımdan gelen motosiklet sürücüsü hiç bir şey anlamadı,Yanımdan son hız geçti gitti.
Ya o motosiklete çarpsaydım.
Onun için en iyi kurtuluş ölmek olurdu.
Ben kendimde o kadar suç buldum ki anlatamam.
Ama motorda hiç suç yok muydu?
Ben sağ şeritten aracımla ortalama 90-100KM hızla ilerliyordum.
Arka Sağımdan yani Emniyet içerisinden gelen motor belki 120 ya da 150 KM hızla gidiyordu veya daha yavaş.
Emniyet şeridinde veya sağ şeritte o kadar hız yapmak doğru mmu?
Madem o kadar hızlı gideceksin sol şerit ne güne duruyor.
Ama bir kaza anında suçlu direkt bendim çünkü ani sağa dönüş ve sinyalsiz.
Görüşlerinizi bekliyorum