Ceza yazılması yerinde uygulama. Burada ki asıl sorun eğitimsizlik. Bende gencim kardeşim şimdi çalışıp didinip yemeğimden içmemden kesiyorum arabamı motorumu alıyorum birşeylere uğraşıyorum ama usulünce yapıyorum. İlk scooter'imi aldık 2 km noterden eve geldim annemin haberi bile yoktu beni görünce bu motor ne diyeceğine, senin kafanda kask yokmu böyle mi geldin dedi... Kask almaya 5km caddenin sonuna motorla gitmeme müsade etmedi. Kask aldım dediler bi bununla olmaz bunun dizliği var montu var... bla bla bla... Kendini asması çok üzücü acı verici allah ailesine sabır versin fakat ben 1800 lira cezanın bunun sebebi olduğunu sanmıyorum .
Ceza konusunda kesilmesi yerinde olmuş , hala bu saatte parkta görüyorum kasksız 16 yaşında veletin biri almış kızı arkasına dip gaz dolaşıyor tüm gün , gelip bunu bağlamıyorlarda işte düzgün gidene oluyor noluyorsa
Ceza konusunda kesilmesi yerinde olmuş , hala bu saatte parkta görüyorum kasksız 16 yaşında veletin biri almış kızı arkasına dip gaz dolaşıyor tüm gün , gelip bunu bağlamıyorlarda işte düzgün gidene oluyor noluyorsa