Motosiklet sürücüsü fenomen Deniz Servan hayatını kaybetti

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Bu arkadasin birkaç videosu denk geldi bana
Gsx r 1000 le surekli ibreyi 299 a kitleyip o hizda aralardan geciyordu, üzüldüm Allah ailesine sabir versin

yapacak bir şey yok. hepimiz bir nano saniyeyiz aslında, çok uzun zamanımız olduğunu düşünen

F54

bu denli tehlikeli araç kullanıyor ve buna siz yetenekli mi diyorsunuz
ben yetenek namına birşey göremiyorum veya yetenek anlayışım bu değil
sosyal medyada bu tarz paylaşımlar yapanlara mutlaka birileri müdahele etmeli

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Bikac video hatırlıyorum, ellerini bırakıp oynar gibi hareketler yapıyordu, bol kahkaha atıyordu, o arkadaş mi bu acaba?

Ben videodan çok yorumları okurum,
Yorumda yabancı bır abonesi " Şükür bugün de olmemissin" gibi bir yorum yapmıştı.

Yetenekli ama fazlaca cesur bir sürüş tarzı vardı.
Ne diyeyim üzüldüm Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar dilerim. Ateş düştüğü yeri yakacak.

benim de dötüm yemiyor o yüzden asıl yetenek "güvenli sürüş" diyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ulan kazaya bak bi de bomboş bir kaza yani
Hocam biraz göz göre göre vurmuş gibi değil mi? tabi kıçımı koyduğum yerden bunu demesi kolayda anlam veremedim yani normalde sürekli manevra yapan biri olduğundan söylüyorum sağa çekmiş bir tırı görmüş olması gerekiyor sonuçta.

düzenleme yapıyorum tır sanırım sağa çekmemiş yavaş seyrediyor, yine de dediklerimi değiştir mi?

Motosikleti
Honda CRF250L
Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır versin.
Forumdaki birçok kişi gibi ben de kendisini tanımam etmem ama
Şöyle bir merak ettim ınstagram'dan videolarına baktım.
Kimseyi yargılamak haddime değil ama...
Çekirge misali olmuş.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Bu gençler, neden Türkiye trafiğinde GhostRider olma peşinde? Beni sinir krizlerine sokuyorlar 35 yıllık motorculuğun üzerine...

ARKADAŞLAR İSTERSENİZ EDİRNE'DEN ARDAHAN'A TEK TEKER GİDİN; HAYATTA TEK BIRAKABİLECEĞİNİZ İZ - O KAMYON TAMPONUNDAKİ GÖÇÜK OLACAKTIR.

Sanayide gidip 10dk'da doğrulturlar, hayata devam edilir; olan geride kalan ananıza babanıza olur...

fa83j0x.jpg

Motosikleti
1250 trofi
Allah rahmet eylesin

bu fenomen arkadaşın adını ben de vesileyle ögrenmiş oldum, bir de bir vidyosunu izledim, şimdiye kadar iyi bile gelmiş.

Bu durumlarda motosiklet kaşınanı kaşır lafı aklıma geliyor, sticker gibi yazdırıp yapıştırmak lazım görebileceğimiz bir yere.

Bütün fenomenler en riskli hareketleri yapabilirler ama ölümleri genellikle basit hatalardan olur.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Allah rahmet eylesin
rahmetlinin bir kaç youtube videosuna denk gelmişliğim var, riskli kullanıyordu
ancak bu gün kaza anına dair iddia edilen videoyu izledim, ne bileyim o yetenekte birini geçtim, standart bir kullanıcının bile rahatlıkla atlatacağı bir durum. bir şey mi oldu, bilincini mi kaybetti bilinmez? ecel böyle bir şey
Allah sevenlerine sabır versin, ne diyelim

Motosikleti
D400
Rahmet dilerim fakat burası motosiklet forumu ve ölüye saygısızlık değil okuyanların bilinçlenmesi için yorumlarımızı daha düzgün yapmamız lazım.

Bu arkadaş 2 aracın arasından 220 ile geçen, 300 le milleti sıyırtan, kendi kendine yolda fıtı fıtı vın vın diye garip garip bağıra bağıra giden, genel olarak ekipmansız bir arkadaş.

Sonunun böyle olacağı belliydi, kendi hayatını önemsemeyen birisi için üzülmem. Sadece kalanlara başsağlığı dilerim.

Neyse ki başkasının canına mal olmadı.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Allah rahmet eylesin. Sonucta iyi surucu imis taniyan arkadaslardan duydugum ve daha once de atlattigi kazalarada bakinca herseyi goze almis. Muhtemelen kendiside olacaklari tahmin ediyordu yada bu riski hep goze aldi. Hiz tutkusu insana olumu goze aldirabilir. Yalniz kazanin bir videosuna denk geldim, yani onun gibi bir surucunun orada carpmasi tuhaf geldi, cok daha zor yerlerden gectigi videolari izledim daha sonra, yani artik ecel gelmis. Kalanlara sabir diliyorum. Turkiyede hiz tutkusunu aciga cikaracaginiz yerler az, onlarinda fiyati nerelerde. Genclere de yol gostermek gerek, yapmayin etmeyin demekte cozum degil, bu bir spor, hobi. Ayrica rahmetli gibi kullanicilari yurt disinda izleyip , Isle of man yarislarinin hastasi olup olay turkiyede bunu yapmak isteyen olunca gozlerini ve kulagini kapatanlarada selam olsun. Lutfen trafige kapali yerlerde kendinizi emniyete alarak kendinizi gelistirin arkadaslar. Ekipmanda boyle kazalarda korumaz.

Motosikleti
Yamaha YZF-R25
Bir soru işaretini ortadan kaldırayım, Deniz kardeşimiz sağ şeritte giderken navigasyona bakıyor ve navigasyona dalınca tıra fazla yakınlaşıyor, yoksa çok rahat kaçınabileceği bir kaza, hızı da çok fazla değil. Muhtemelen son anda farketmiştir ama çok geç olmuştur, kalp masajı videosunu gördüyseniz ortalıkta kan falan yok, vefat sebebini galiba arkadaşlarından biri kalbinin durması olarak belirtmişti ama tam emin değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar