Yanlista israr etmek bizim milletimize has ozelliklerden biri.
Aslinda bu konuyu daha once tartistigimiz icin ben kisa gecmistim.
Ama anlasilan onceki konuyu kimse okumamis.
Yarin bir firstini bulup yazmaya calisacam ama simdilik kisa bir soru sorayim.
Siz motosiklet kullanicilarina sadece motosikletiniz varken mi selam veriyorsunuz?
Yani baska bir arac kullanirken ya da yaya yururken nasil selam vereceksiniz?
Kornaniz selektorunuz mu var?
Boyle sacma sey olur mu?
motosikletci, motosikletciye selam verir.
Ama her sartta selam verir;
Sadece motosiklet kullanirken degil.
Bu nedenle selektor ve benzeri yontemler her sarta ise yaramaz.
Ornegin ben full aksesuar yaratilmamisim.
Uzerimde korna selektor yok.
Bu nedenle yaya oldugum zaman motosiklet kullanan arkadaslara selektor yapamiyor korna calamiyorum.
Kisacasi her ortamda gecerli bir selamlasma yontemi gelistirlirmesi daha iyi olacakken yanlisda israr etmenin kimseye bir faydasi olmaz.
Bizim burada kullandigimiz bir selamlasma sekli var.
Daha once yazmistim ama yarin yine yazacagim.
Belki selektor ve korna sacmaligi yerine alternatif selamlasma yontemleri hakkinda fikir uretmenize yardimci olur.
Yani en azindan gecenin karanliginda karsindan gelen motosikletliye selam verecem diye selektor yapip gozunu kor etmekten,
ya da yerlesim birimi icinde korna calarak cocugunu daha yeni uyutmus bir annenin kufurlerin den uzak bir yasam icin bir adim atarsiniz.
Arkasi yarin.............
Kendinize iyi bakin.
Korna ve selektoru gerektigi zaman kullanin....:cat:
vay vay vay.. selektor gozunu kor edecekmiş.. . korna ve selektor sacmalığıymıs. sen bırak bu kafayla bisiklete bin bundan sonra birader. motor tehlikeli sana
Arkadaslar Motora baya eski binenler hatırlarlar yolda giderken birbirini gören iki motorcu korna veya sellektör yoluyla selamlasırdı ki ben cok iyi hatırlıyorum ama şimdilerde bakıyorumda o kadar olmuyor ben büyük küçük motor ayırt etmeden her gördüğüm motora korna calıyorum selam mayetinde ama bazıları bakmıyor bile baya sinir bozucu bir durum::saad:: aslında birbirimize selam vermemiz ve herhangi birimiz zor durumda kaldığında durup yardım etmeliyiz diye düşünüyorum. varmısınız bu geleneği sürdürelim site sakinleri olarak bütün motor tutkunlarına aşılayalım. ben selam vermeye devam ediyorum sizleride beklerim.kazasız belasız iyi sürüsler
sende ortaya bi konu attın çoluk çocuk altına dün ybryi skutırı alan yorum yaptı ne anlar olm bunlar sana selam veriyim derken agaca cıkar senin benim gibi motorcumu kaldı piyasada bırak selam verme tehlikelidir diyen adamdan ne bekliyosun
Son düzenleme: