Motosiklet Sürücülerinin Selamlaşması

Arkadaslar Motora baya eski binenler hatırlarlar yolda giderken birbirini gören iki motorcu korna veya sellektör yoluyla selamlasırdı ki ben cok iyi hatırlıyorum ama şimdilerde bakıyorumda o kadar olmuyor ben büyük küçük motor ayırt etmeden her gördüğüm motora korna calıyorum selam mayetinde ama bazıları bakmıyor bile baya sinir bozucu bir durum::saad:: aslında birbirimize selam vermemiz ve herhangi birimiz zor durumda kaldığında durup yardım etmeliyiz diye düşünüyorum. varmısınız bu geleneği sürdürelim site sakinleri olarak bütün motor tutkunlarına aşılayalım. ben selam vermeye devam ediyorum sizleride beklerim.kazasız belasız iyi sürüsler

bende genellikle selamlaşırım onemli tabi bu konuda sana katılıyorum ama ara sıra eski dostlarıda arayıp sormak gerekli degilmi chozen kardeş:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam vermeyenler veya selama karşılık vermeyenler bence motor tutukusu olmayan,motoru değişiklik,yakın yerlere gitme aracı olarak kullananlardır :)

bende genellikle selamlaşırım onemli tabi bu konuda sana katılıyorum ama ara sıra eski dostlarıda arayıp sormak gerekli degilmi chozen kardeş:bounce:

Wayy kardeşim benim olm yolda gördüğümüz yokki seni görsek bırak selamı oturur biryerde bişeylerde içicezde hayalet sürücüsün olm sen :)

Süper Moderatör (BBRR)
selam vermeyenler veya selama karşılık vermeyenler bence motor tutukusu olmayan,motoru değişiklik,yakın yerlere gitme aracı olarak kullananlardır :)

hatta ve hatta insan bile denemez bence o aşalık yaratıklara .. selamını almıyomu patlat tekmeyi arka tekerine adinin :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana bi selam verdik dükkandan cıkmıyorsun abi :wiinkk::queen:

Abi Siz İkiniz Mümkünse Yolsa Selamlaşmayın Diğerlerinide Kışkırtıyosunuz Sonra Apachi Ler Falan Peşinize Takılıyo :d :queen::queen:

yahu şurda bile millet birbirine laf sokmaya çalışıyor...

ben selamımı veririm,cevap gelirse gelir
farklı düşünenlerde kendileri bilir,saygı duymak lazım...

aman selam vermeyin ikazdır, kaza olur adam yanlıs anlar, onune bakmaz vsvs. vıdı vıdı bıdı bıdı. desenize benim kimseye selam vermek icimden gelmiyor !

Arkadaslar Motora baya eski binenler hatırlarlar yolda giderken birbirini gören iki motorcu korna veya sellektör yoluyla selamlasırdı ki ben cok iyi hatırlıyorum ama şimdilerde bakıyorumda o kadar olmuyor ben büyük küçük motor ayırt etmeden her gördüğüm motora korna calıyorum selam mayetinde ama bazıları bakmıyor bile baya sinir bozucu bir durum::saad:: aslında birbirimize selam vermemiz ve herhangi birimiz zor durumda kaldığında durup yardım etmeliyiz diye düşünüyorum. varmısınız bu geleneği sürdürelim site sakinleri olarak bütün motor tutkunlarına aşılayalım. ben selam vermeye devam ediyorum sizleride beklerim.kazasız belasız iyi sürüsler

Dediğin çok doğru...1998 yılına kadar motosikleti aktif kullanıyordum ve trafikte herkes selam verirdi birbirine.
Son zamanlarda türeyen çeşitli gruplar bunu bozmaya başladı (isimleri yazmayalım okurlar falan). Kendilerini motosiklet camiası içinde farklılaştırma yarışına girdiler.
Bunlara bir hevesle motosiklet alıp kendini yollara atan ve motosiklet kültürünü bilmeyen ve öğrenmek niyetide olmayan bir grup daha eklenince şu anda yaşanan durum ortaya çıktı.

Bu belkide zamanla hakikaten unutulacak ve bizlerde araba kullanan kalabalık gibi sadece kullanacağız.

Ama inatla motosikletimin üzerinde olduğum sürece, gelen geçen bütün motosikletlere selam vermekten vazgeçmeyeceğim. Hangi gruba ait olurlarsa olsunlar...:p

ben eskiden 1994_ 2008 arası aralıklı olarak motosiklet kulanmaktayım.ama itiraf edeyim eskiden bir motorçu gördükmü yarışırdık. ne selamı hemen atındaki makinayı keserdik gözle hemen bi inçe hesap ben bunu geçerim diye vururduk yola bi keresinde bi racing e kafa tutmuştum altımda honda 125 eskilerden ama ayarlı sonuç ne mi oldu antalya yı iki kere peşimden gezdirmiştim adama şehir içinde tabi ne keyif ti ama :)

ben eskiden 1994_ 2008 arası aralıklı olarak motosiklet kulanmaktayım.ama itiraf edeyim eskiden bir motorçu gördükmü yarışırdık. ne selamı hemen atındaki makinayı keserdik gözle hemen bi inçe hesap ben bunu geçerim diye vururduk yola bi keresinde bi racing e kafa tutmuştum altımda honda 125 eskilerden ama ayarlı sonuç ne mi oldu antalya yı iki kere peşimden gezdirmiştim adama şehir içinde tabi ne keyif ti ama :)

dostum seninki eskinin yenisi sanırım :cat:

Bana genelde kurye arkadaşlar selam veriyor :))) Ben de kuryeye benzediğimden sanırım :p

dostum seninki eskinin yenisi sanırım :cat:

yok be kardeşim nerde o zaman yeni çıkan kare kafa hondaları alacak para benim ki 78 model köpek sesli honda nadiren de olsa var hala görüyom bazen o zaman lar türkiye gazatesi getirmiş bunları kampanyalı olarak satmış millete ama baya satmış neydi o motosikletler bi re tamirçiye götürmüştüm keçeleri patlat diye tamirçi motor u açtı içinde sekiz parça metal çıktı şimdi hatırlamıyorum motor içinden parçalanmış ve ben hala kullannıyordum honda hayat onda:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar