Motosiklet Sürücülerinin Selamlaşması

benm kurye arkadaşlar var saolsunlar devamlı slm verirler bende onlara.
ama tutupta her motorcuya selam veremem:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla selamlaşmak güzel de.. takıntı haline getirmemeye dikkat.. ben farkına varmadan dikkatimi dağıttığını farkettim.

Tabi motorcular motorculara. kamyoncular kamyonculara. otobüsçüler otobüsçülere selam versin. Hatta herkes 8-10 çeşit melodili korna taktırsın farklı farklı selam versin. Kornaya bu kadar düşkünseniz Pakistan Hindistan Yada Bangladeşe gidebilirsiniz. Orada sürekli korna çalıyorlar. Hatta eviniz cadde üstündeyse pencere korna taktırıp gelen geçene çalabilirisiniz.
Tabi hasta olan vardır uyuyan vardır bebeği olan vardır bunlar önemli değil. Çalalım kornaları bulalım neşemizi.
Korna yerine selektör yapalım diyenlere de o yetmez yerine lazer pointer tutalım diyorum.

Not: Selam vermiyorum veren olursa el işaretiyle alıyorum. Korna çalmam selektör yapmam.

bu isin jargonunda korna yada seLLektör yaparak seLam vermek yok ki arkadas,
kendimizce bunu uydurup sonradan ben seLamLastim demenin bir manasi da oLdugunu dusunmuyorum..
seLamLasmak icin uygun suratLerde sag eL dostane bir sekiLde hafif kaLdırıLarak, gerci abartan arkadasLar simdi burda durup adamLa tokaLaşın yazmışım gibi davranacak ama :) sürat uygun değiLse de görünen ayak dışa doğru hafif açıLarak ( dilErim bunu da ayağını kaLdır gidona koy demek oLarak aLgıLamazLar ) gerçekLeştiriLir..
Korna seLLektör heyooo bakıınn ben burdayımmm dan başka bir şey oLduğunu düşünmüyorum..

şunu şöyle yapalım kaskı ve genel güvenliği için yeterli sayılabilecek donanma sahip olanlara , efendilere verelim ;) :) serseri tiplilere selam yok nedersiniz??

Arkadaslar Motora baya eski binenler hatırlarlar yolda giderken birbirini gören iki motorcu korna veya sellektör yoluyla selamlasırdı ki ben cok iyi hatırlıyorum ama şimdilerde bakıyorumda o kadar olmuyor ben büyük küçük motor ayırt etmeden her gördüğüm motora korna calıyorum selam mayetinde ama bazıları bakmıyor bile baya sinir bozucu bir durum::saad:: aslında birbirimize selam vermemiz ve herhangi birimiz zor durumda kaldığında durup yardım etmeliyiz diye düşünüyorum. varmısınız bu geleneği sürdürelim site sakinleri olarak bütün motor tutkunlarına aşılayalım. ben selam vermeye devam ediyorum sizleride beklerim.kazasız belasız iyi sürüsler

aynen arkadaşım bende şikayet ediyorum bu durumdan kuryelere slm vermiyorum cünkü onlar harıl harıl çalıştıkları için çok dalgın ve açeleci oluyolar ama genelde selektör ve korna ile selam veririm eğer motoru apache ise kesin slm veririm :D eski gelenek diye bişey yok bu hala bir gelenek, kaza bela kavga fln olursada motorcuya destek olurum, ya bizi bizden başka düşünen varmı trafikte...
hım bakıyorumda slm vermem dien arkadaşlarda var aramızda saygı duymak lazım o öle kendi halinde çoşuyo demek ki transa giriyo galiba yada kanı donmuş :) zaten slm verilicek motorlar belli trafikte önce süzüyorum bakıyorum böle motoruna bakan biri ve düzenli heycanlı biriyse kesin slm veririm ve bencede slm verene saygı duymalıyız karşılıgında selektörde olsa ilgi göstermeliyiz.

jr.

ben şööle kaskı falan kafadaysa bu da bizden diyip hafifce başımı eyyorum onnar da yapıyo genelde

şunu şöyle yapalım kaskı ve genel güvenliği için yeterli sayılabilecek donanma sahip olanlara , efendilere verelim ;) :) serseri tiplilere selam yok nedersiniz??

serseriye slm mı verilir :D slm verilicek kişiler gerçek motorculardır motora motor aşkı için binenlerdir.Bunuda gerçek motorcu iyi anlar

bu isin jargonunda korna yada seLLektör yaparak seLam vermek yok ki arkadas,
kendimizce bunu uydurup sonradan ben seLamLastim demenin bir manasi da oLdugunu dusunmuyorum..
seLamLasmak icin uygun suratLerde sag eL dostane bir sekiLde hafif kaLdırıLarak, gerci abartan arkadasLar simdi burda durup adamLa tokaLaşın yazmışım gibi davranacak ama :) sürat uygun değiLse de görünen ayak dışa doğru hafif açıLarak ( dilErim bunu da ayağını kaLdır gidona koy demek oLarak aLgıLamazLar ) gerçekLeştiriLir..
Korna seLLektör heyooo bakıınn ben burdayımmm dan başka bir şey oLduğunu düşünmüyorum..

atamı biniyosun hayırdır el salla ayagını oynat fln valla çok laf geliyo agzıma ama yazıp yazıp sildim motorcu motoruyla slmlaşır ahbabınsa karşıdan gelen ha bilemem o zaman istedigim gibi vucut dili kullanabilirsin...:pr::pr::pr::pr::pr:

tabi oda var adam iplemio bide yolda adamın ne zoruna gidiyor yaa :(

ya görmemiştir yada dalgındır kafası bi yerdedir bazen bizede oluyo hür dikkat kullanamıyo insan boşver öle durumlarda takma kafana:)

Son düzenleme:
peki gerçek motorcu selamı nasıl olur bilen herkes bişiy demiş ancak bu işin özünü kim biliyor...

Bigün hiç unutmam yanımdan gecen bir motorcu arkadas korna ile selam verdi bende ona selam verdim kornayla ama kornam ne hacettirki calısmadı üzüldüm sıkıldım bütün gün onu düşündüm :)yanlıs anlamamıstır insallah :wiinkk:

bende selamlaşma yanlısıyım. çok tadından yenmez bi durum oluyor. kalabalık bir çetenin üyeleri gibi: )))

Geçen yıl bizim buradan bir grup motosiklet geçti.Ben o sırada biraz turluyordum.Selam verdim.Korna bastım yok, kolumu kaldırdım dostane:) yine yok.Yıttım kendimi, artık sizin gibi biri var burada diyerekten.:pale:Bir türlü karşı selam alamadım.Üstelik beni görebilecek hızlardaydılar.Çok zoruma gitti.Çok ayıp ettiler.:farao:

Geçen yıl bizim buradan bir grup motosiklet geçti.Ben o sırada biraz turluyordum.Selam verdim.Korna bastım yok, kolumu kaldırdım dostane:) yine yok.Yıttım kendimi, artık sizin gibi biri var burada diyerekten.:pale:Bir türlü karşı selam alamadım.Üstelik beni görebilecek hızlardaydılar.Çok zoruma gitti.Çok ayıp ettiler.:farao:

sende tigrina varsa utanmıstır selam vermeye öküz yavruları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar