Motosiklet sürerken uyuya kaldı (video)

Motosiklet üzerinde uzun yol sürüşlerinde artçının (yolcu) uyuya kaldığı görülmüştü. Ama Tayland'da yaşanan bu olayda scooter kullanan arkadaşımız yorgunluğuna yenik düşerek sürüş esnasında uyumaya başlıyor. Bir süre motosikletini uyuyarak süren motorcunun kaza yapması maalesef kaçınılmaz oldu. Kazayı ucuz atlatan motosiklet sürücüsü motosikleti uyuyarak sürme rekorunu kırmış olabilir.

Ekli dosyalar

• motosiklet-ustunde-uyuyakaldi.jpg
    motosiklet-ustunde-uyuyakaldi.jpg
    55.5 KB · Görüntüleme: 19,504
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mizansen/kurgu gibi, yinede yorgunluktan pestil olmak, oturduğu yerde boynu kıvrılmak nedir anlaşılır..

Hadi len motor sürerken de uyunur muymuş hiç

DEMEYECEĞİM.
Bu aralar kime ne desem başıma geliyor. :sunny:

Merhaba,

onu bunu bilmem motor uzerinde uyudugunu iddia eden bir arkadaşım var. Üç kişi çıktıkları yolculukta, önden ve arkadan arkadaşları kornalar çalmış ,ani fren ile ses çıkartmışlar öyle uyandıgını iddia ediyor. Hiç inandırıcı gelmemişti, şimdi olabiliyor heralde dedirtti video.

Ktm`nin test motoru rc 200`den inip Inazuma`ya binince ben :mrgreen:

Valla ben uyudum arkdaşlar saat 5 te işten çıktım oruçluydum yaz günü 100km lik bir yola gittim, dalar gibi oldum bir kaç kere hissettim ama

inatla devam ettim sonrasında uyumuşum asfalttan çıkıp bi anda toprak çalılık biyere girince uyandım :) Ama ilk yoldan çıktıgım ve uyandıgım andaki

korkumu anlatamam, Allahtanki yoldan çıktıgımm yerde araç taş uçurum vb. bişeyler yoktuda motosikleti zorlada olsa durdurabildim..

Bana da yalan gibi geldi, ama galiba ben biraz insanüstü uyuduğum için olabilir :D

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
işin kötü yanı buna yardımda edemezsiniz. uyandırınca motor sürdüğünü hatırlayamayacak ve bir anda düşecek :D uyandırmasan bir yere toslayacak :D

Bana makul geldi. Askerde nöbette yürürken uyuyakalmıştım. Nöbet tuttuğum binaya çarpınca uyanmış ve bir süre noolduğunu anlamaya çalışmıştım :)

Fake olabilir fakat bir iki gün uyumayın o arada yorucu bir şeyler yapın uyuya kalacağınız yerlere siz bile şaşırırsınız.

Benim yakın arkadaşımda artçısıyla birlikte uyumuş. Artçı baya uyumuş ama ben bir kaç saniye daldım demişti. Bende şaşırdım ama uyunabiliyormuş onu anladım :sunny:

Bana makul geldi. Askerde nöbette yürürken uyuyakalmıştım. Nöbet tuttuğum binaya çarpınca uyanmış ve bir süre noolduğunu anlamaya çalışmıştım :)

Banada makul geldi çok çok yorgunsanız mümkün. nöbetde yürürken bende uyumuştum taki ayaklarınız boşalana kadar yada basıcagınız yerde bir sıkıntı cıkana kadar uyanmıyorsunuz. burda adam zaten oturuyor uyanması için bir sebep yok. yürürken uyunabiliniyorsa böyle hayli hayli uyunur :thumleft: insan isteyince neler yapıyor :cherry:

başlığı hortlatmışım pardon. Facebook'da "Motosiklet Televizyonu" haber akışında gördüm yeni sandım :).

Son düzenleme:
Bu arkadaşa hondanın devrilmeyen modeli lazım. Uyuya kalırsa motor kendi kendine gider ne güzel. Haksızmıyım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar