Motosiklet Severlere Müjde !!

4.madde zaten şu an uygulamada(2004 ten beri uygulanması gerekiyordu ama nihayet uygulamaya başladılar) ...diğer maddeler de geçerse dadından yenmez...

Paşam bu konunun kaynağı hakkında bir bilgi verebilirmisin...:rendeer:

Yani nereden Alıntı bu....:wiinkk:

Arkadaşlar bu dalga bütün motosiklet sitelerinde 2003'den beri dolaşıyor...Yani yukarıdaki maddeleri 2003'den beri bekliyoruz.Ama hatırlayacağınız gibi 2 yıl önce bırakın vergilerin düşmesini, fahiş şekilde zam geldi.Ben o listede yazılanların hiçbirinin bu adamlar döneminde gerçekleşebileceğini düşünmüyorum.Bir kediden farenin haklarını savunmasını talep etmek gibi birşey bunlar...

trafikte 1.sınıf araç olmak istiyoruz. geçiş kolaylığında en üstte yer almak istiyoruz. hız sınırının 90 km/h olmasını istiyoruz.

Eski ehliyetler A2 olarak geçiyor onlar ne olacak ?!

Dünyanın hiçbir yerinde kazanılmış haklar geri alınamaz. Bu ülkemizde de böyle şu an A2 ehliyetin varsa ileriki zamanda da her türlü motor kullanabilirsin demek . kanun yeni ehliyet alacaklar için geçerlidir. pek sanmıyorum ama İnşallah olur.

zaman her şeyin ilacıdır,bekleyeceğiz göreceğiz.İnşallah olur demektende kendimi alamıyorum

Arkadaşlar bu konunun nereden alıntı olduğunu ve
ya kaynağını söyleyecek bir kişi yokmu ..

Ben inanmıyorum açıkcası bu yazıya..

bu yasaların altında devlet bizden ehliyet yükselme parasıda alacak herhalde?bu işler bence para için :farao:

Motosikleti
Dl650vstorm
arkadaşlar geçen hafta a-2 için kursa yazıldım sordum şimdi ben stajyer ehliyet mi alıyorum dedim .hayır yasa mecliste ama yürürlüğe girmedi sen eskisi gibi her tür motosikleti kullanabilirsin a-2 yle dediler...

Ahanda mausumun pedisine cızıyom. Bu söylentiler çıktıysa, biraz hayal kırıklığı ve bir kaç 10 yıl gecikmeli de olsa kesin kanun haline gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar