Motosiklet sektörü = "Tatlı para, tatlı kar."

Sportcity modeli tükenmiş kampanyadan sonra,bayilerde varsa alınabilir..

fiyatlar gercekten cok uygun hele pegaso 13 bin tl cok ıyı fıyat
paranın gözü kör olsun bea param olsa 13600 e gider pegasoyu gozum kapalı alırım muadili dl650 ve transalpin yanında cok ucuz kalmış böyle kampanyaya şapka çıkarılır

Son düzenleme:
cbr 125 den sonra hyosung gt250r dusunuyordum ama bunu gorunce RS125mı alsam ...

Norge 1200 T 10 bin lira civarına inerse, benim kejeyle takas yaparım. :p

(Başlığın asıl amacı, "kampanya" öncesi ve sonrası fiyat faklarına dikkat çekmektir.:bounce: )

Rs 125 8000 TL...Kimin aklına gelirdi ki...Eğer zararına satmıyorlarsa bu zamana kadar neredeydi akılları. Adam gibi fiyattan satın da millet alsın binsin diyesi geliyo insanın...

Son düzenleme:
aprillanın ankara çankaya şubesine gittim rs 125 bakmaya özeliklerini söyleme gereği bile duymadılar (niye geldin git der gibi ) üstüne binebilirmiyim dedim yok düşürürsün dedi gıcık oldum aprilla rs 125 hayran kaldım ama böyle davranan firmalara para kazandırmak istemiyorum yakınlarında ulusal motor vardı adamların o firma gibi değildi adam nerdeyse zorla bindircekti motora sanırım ilk motorumuda ordan alıcam.

valla inen fiyatlar çok güzel tr de olsam kaçırmazdım . özellikle pegasoya bayıldım mp3 te gayet iyi motor guzzi bizi aşar . bence ortada bir kekleme keklenme yok isteyen keklenir bu durumlarda .

Facia bir durum daha... :pr:

Motomaxtan gelen mail "ŞAŞIRTACAK İNDİRİM!!!!!" diyor. :bounce:

Güya 860 Liralık montu 290 liraya indirmişler, bizlerin şaşırmasını bekliyorlar.

Tr. Şartlarında 290 liraya satılabilecek bir monta 860 Lira fiyat koymak da neyin nesi?
Biz motorcular bu kadar keko muyuz? :silent: Bu kadar mı enayiyiz?

2gufkg4.jpg

Firmaların bu mantığı devam ettiği sürece yurtdışından, ebayden alış-veriş yapmaya devam edeceğim. :bounce:

Vallahi mont daha doğrusu motosiklet giyim konusuna gelince memleketimdeki fiyatlar çokta kötü sayılmaz haklarını yemeyelim

Motosikletler,2006-2007 model.
Dunyanin her yerinde satis yontemi boyledir.
Firmalar senesi geçmis mallari oldukça ucuz fiyattan elden çikartmaya bakarlar.
Ornegin 2009 CBR 600 RR su an 10.990 €
2008 modeli 8.750 €
Bu tablodaki enteresanlik, 3 senelik motorun firmanin elinde ne aradigi.:)
Baya zorlamislar anlasilan 40 kusurden satmaya.
Elde patlayinca uçe bese bakmadan paraya çevirmeye bakiyorlar.

Suzme gerizekalılar kar ortalamaları ve satıs grafiklerini alsalar ikiside aynı ortalamalara gelecegini hesap edemeyecek kadar hemde...

ellerinde kalan motorların depolaması, lojistic maaliyetleri vs ettikleri zararları saymıyorum bile.

milletin tepkisini cekmekten baska bir sey yapmıyorlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 PM ----------

Aslında suc bizim milletimizin.
Adam 1000 liraya kask satıyor. Sonra aynı yıl icinde aynı kask 400 lira diyorlar..
Bizim millietimizde sazan gibi atlıyor.
Bir taneside gidip ulan siz ne bicim esnafsını bunca zamandır ilk fiyatlarda bizi bu kadar kazıklamaya nasıl calısırsınız diyip markayı boykot etmek yerine yeni gelin gibi sarılıyorlar...

Vallahi mont daha doğrusu motosiklet giyim konusuna gelince memleketimdeki fiyatlar çokta kötü sayılmaz haklarını yemeyelim

Etiket fiyatı 860 TL
indirimli fiyatı 290 TL
Fark 570 TL.

Haklısınız. Bir mont için 570 Lira fark çok da kötü değilmiş.
Yaklaşık asgari ücret kadar. :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar