Motosiklet Seçimi?

Hocam o kadar bilgi vermişsin bütçeni söylememişsin. MT-25'in fiyatı uçuk demişsin sonra cbr 250 mi alsam demişsin ki fiyatları aynı hatta cbr 250 daha pahalı. Ben pek anlayamadım açıkçası.

Verdim kardeşim, mümkünse 10.000 i pek geçmesin dedim, az bişey üstüne bu paralara alınabilecek 2014 cbr lar var, ya da ben bir tane biliyorum. Mt yi bu paralara almak imkansıza yakın.

Sigarayı tamamen bıraksan Inazuma F alırsın.

Bu arada arkadaşa katılıyorum. Ben 2015 temmuz ayında sgarayı bıraktım 2016 da sıfır cbr aldım :) çok şükür halen daha içmiyorum o mereti. Nefis + Azim + motor sevgisi + sigorta + benzin + ekipman + ...... = sigara bırakmanın kökten çözümü hatta aklıma bile gelmiyor :)

Hocam sen tavsiye almıyorsun ki burada bahsi geçen motorlar hakkında zaten bilgilisin ne istediğini anlayamadım

Hocam sen tavsiye almıyorsun ki burada bahsi geçen motorlar hakkında zaten bilgilisin ne istediğini anlayamadım

Haksız değilsin. 24 yıldır motor üstündeyim, fakat hala öğrenecek şeylerim olduğunu düşünüyorum, sadece motosiklet değil, her konuda öğrenmenin bir sonu olmadığı düşüncesindeyim. Hani benim gözümden kaçan, ya da dikkat etmediğim hususlar olabilir.

Bu arada benim ybr yi merak eden arkadaşlar için;
DBAL9y.jpg
[/url][/IMG]
r6DqZB.jpg
[/url][/IMG]

Şubatın ilk günlerinde bi manavgat antalya gezisi yapmayı düşünüyorum. O zamana kadar test etmemiş olursanız, benim motoru deneyebilirsiniz. Bu arada antalya gezgin motorcular klübü var. Orada evo kullanıcıları var. Orayı da bi deneyebilirsiniz. Grupları facebook da.

Şubatın ilk günlerinde bi manavgat antalya gezisi yapmayı düşünüyorum. O zamana kadar test etmemiş olursanız, benim motoru deneyebilirsiniz. Bu arada antalya gezgin motorcular klübü var. Orada evo kullanıcıları var. Orayı da bi deneyebilirsiniz. Grupları facebook da.

Eyvallah, haberleşelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar