- Konu Yazar
Gayet güzel ve bilinçli bir şekilde araştırmalarınızı yapmışsınız. Sizin gibi kullanıcıları görünce insan seviniyor.
Benden size bir alternatif gelecek. Kymco Venox250. Diğer motorlar kötü diye demedim ama cruiser düşünüyorsanız bunu da göz önüne alın derim. Galiba çin malı ama "orjinal" çinliler ile karıştırmayın sakın![]()
Teşekkür ederim,tavsiyeniz çok güzel.Araştırmama bu motoru da katmıştım.Bana göre eksileri,çanta takınca görünümün ciddi olarak bozulması ve ağırlığının fazla olması.Ayrıca yolcu kısmının rahat olmadığını,arkada oturanın-hele ki tecrübesizlerin- her an düşebilirim gibi bir düşüncesi oluyormuş.Yolcu kısmı pek önemli değil aslında,çanta kısmını da sırt çantasıyla hallederim fakat ağırlık...Bir de gv250 ye göre rahatlığı nasıldır acaba?
Sana şöyle bir öneri verebilirim. Bende hysong GV250 var, onu satmayı düşünmüyorum. Ama abimdede 2009 model garantisi vs herşeyi duruyor, yuki 250 cc chooper var. Ben ara sıra onuda kullanıyorum, gerçekten çok güzel motor. kullanım rahatlığı benim motora göre daha kolay. Ve acemiliği gidericek bir motor. Şimdi demeyin 250 cc olmaz diye, bende 250 ile başlamıştım. Adı üstünde 250 cc başlangıç motoru. Scooterdan farkı vitesli motor kullanmayı öğrenmeniz ve pratik yapmış olmanız. Bu bir avantajdır, fiyatlarıda ahım şahım diil. Yanlış anlama amacım satış yapmak değil, ama ilgilenirsen ekleyebilirsin. Fotoğrafları vs herşeyi duruyor. [email protected] 0505 646 95 03
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------
He bu arada kilometrede şehir içi 120-130 kuruş civarı bişey yakıyo.. Yol uzadığı zamansa 90-105 civarı.
Tüketim bilgileri için çok teşekkürler,şuan aklımda sadece innova 125,gv 250 ve venox 250 var
250cc motor ve E5 gibi trafikler şakaya ve acemiliğe gelmez.
Güvenli sürüş eğitimi almayı düşünmüyormusunuz?
Düşünüyorum,ehliyetimi aldıktan sonra Honda'nın güvenli sürüş eğitimlerine katılmayı planlıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam fiyatlar 100-150 civarıydı.
Eğer eğitimlere katılamasam bile motoru aldığım gün,hafta uzun yola getirmeyi düşünmüyorum.Adapazarı'nda duracak ve en az 1 ay pratik yapacağım.Uzun yıllar motosiklet kullanmış bir arkadaşım var,bayadır görüşmüyorum kendisiyle.Duyduğuma göre kendisinde gt250r varmış,eğer ona ulaşabilirsem ve müsait olursak ondan en az 2 hafta çeşitli şekillerde bir nevi eğitim vermesini isteyeceğim.Tabi bu söylediklerim innova 125 için geçerli değil
Son düzenleme: