Motosiklet Sahiplerinin Algılanma Biçimleri

Tayvan malı bir maksi scootera biniyorsanız muhtemelen şu şekilde algılanırsınız.

kymco3.jpg

İtalyan markalı ama çin malı bir scootera biniyorsanız ise üstünüzdeki gözler sizi böyle görecektir malesef

SCARABEO.jpg

1200GS kullanıcıları için ise durum çok farklı değil:cherry:

R1200GS.jpg

Hepsi güzel hoşta, şu "usdalar"ı anlayamadım.US.$ mı?Yoksa US.dalarmı?Yoksa şu bizim bildiğimiz usta mı?:p

Dört resimdeki tek benzerlik ''KAPİTALİZM :4 numaralı resim''.... bu resim haricindeki fikirlere katılmadığımı belirtmeden geçemeyeceğim :cherry:

Dört resimdeki tek benzerlik ''KAPİTALİZM :4 numaralı resim''.... bu resim haricindeki fikirlere katılmadığımı belirtmeden geçemeyeceğim :cherry:

usdacım ben bir scarabeo kullanıcısı olarak kendimle ilgili olan resimdeki tüm algı biçimlerinini doğru olduğuna inanıyorum :flower:

---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:54 ----------

Hepsi güzel hoşta, şu "usdalar"ı anlayamadım.US.$ mı?Yoksa US.dalarmı?Yoksa şu bizim bildiğimiz usta mı?:p

hepsi hocam hepsi :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğlenceli bir topic.. Zaman bulanlar kendi motosikletine ilişkin algılamaları bu formata uyarlayıp paylaşırsa daha da hoş olur... :)

evet bu saatte gülünecek kadar gayette hoş bir paylaşım olmuş :cherry:

weeciler de bu camiyanın yadsınamaz üyeleri onları es geçmek olmaz. bir K7 DL 1000 kullanıcısı olarak nacizane fikrimi beyan edeyim :queen: :queen: :queen:

wee.jpg

Belkide en çok malzeme çıkıcak tarzı unutmuşsunuz.Süper sport isteriz. :queen:

sözümüz meclisten dışarı yanlış anlaşılma olmasın lütfen :mrgreen:

mod.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar