saçma sapan shitcoinlere dağılmış bin dolarlık kadar coinlerim var yıllardır ellemiyorum. zamanında miningden güzel kazandım, borsa, al/sat falan kafam basmıyor ama.Bu sıralar altcoin boğası başlamak üzere. Altcoine girmek daha mantıklı olacaktır. Oda başlamadı gitti, milleti verem etti…
Evet, ben de öyle düşünüyorum. Benim xmax bana 4 BTC'ye maloldu ama o dönem bir güzel yedim, 2016 yılı sonlarında BTC'leri satsaydım xmax'ın yarı parası etmiyordu 4 btc, banka kredi verince kredi ile aldım sonra btc yükseldi her ay azar azar btc satıp krediyi ödemiş oldum öyle bitti 4 btc. ama neredeyse 8-9 yıl geçmiş, o yıllarda motor almamış olsaydım bu yaşta hiç alamazdım, iyi ki yemişim.ben de geçen sene btc leri satıp horneti aldım, şu an dursaydı 3 hornet parası ediyordu, ancak hornetin 1 yılda verdiği keyfi o btc ler vermeyecekti, böyle de bi gerçek var.
uzun vadede para kazanacam derken vaktimizi boşa harcamamak, onu güzel ve keyifli anılarla doldurmak lazım.
,Üzgünüm beni youtube kandırdı.
Neyse boş verelim bu işleri, konuyu şirazesinden çıkarmayalım. İster yesin, ister yemesin, paşa gönlü bilir.
saçma sapan shitcoinlere dağılmış bin dolarlık kadar coinlerim var yıllardır ellemiyorum. zamanında miningden güzel kazandım, borsa, al/sat falan kafam basmıyor ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet, ben de öyle düşünüyorum. Benim xmax bana 4 BTC'ye maloldu ama o dönem bir güzel yedim, 2016 yılı sonlarında BTC'leri satsaydım xmax'ın yarı parası etmiyordu 4 btc, banka kredi verince kredi ile aldım sonra btc yükseldi her ay azar azar btc satıp krediyi ödemiş oldum öyle bitti 4 btc. ama neredeyse 8-9 yıl geçmiş, o yıllarda motor almamış olsaydım bu yaşta hiç alamazdım, iyi ki yemişim.![]()
Rahat ol,Dede ..
Kızmıyorsun değilmi ? Vallahi iki muhabbet edecek kimse kalmadı.
hala satılık mı motor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşın motor hala satılık mı
ya satılmadıysaRahat ol,
Adam 2012 yılında satılık olan motosiklete, 2025 yılında hala satılık mı diye ısrarla soruyor. Bunlara ya sabır çekmekten, sana sıra gelmez.
Bakkal S. ağbi olur mu?Neyse aklınızda daha güvenli bir sistem varsa yatırımcı buluruz sıkıntı değil.
Seyhan'da Bakkal S.E.'nin Dolandırıcılığı: 70-80 Kişi Mağdur
![]()
Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde yaşanan olay, mahalle sakinlerini derinden sarstı. Yaklaşık 30 yıldır aynı mahallede bakkal işleten S.E., güvenilir kişiliğiyle mahalleliden büyük miktarlarda para ve değerli eşya aldı.Seyhan'da bir bakkal, mahalle sakinlerini dolandırarak 70-80 kişiyi mağdur etti ve kayıplara karıştı; polis yakalama çalışması başlattı.
![]()
GIDA ÜRÜNLERİ BAHANESİYLE DOLANDIRICILIK
S.E., mahallelilere pirinç, bulgur, meşrubat ve yağ gibi temel gıda ürünlerinin toptan ticaretini yaparak ortaklık teklif etti. Elde edilecek karı paylaşacaklarını vaat eden S.E., güvenini ispatlamak için ilk zamanlarda müşterilerine kar payı ödedi. Bu yöntemle güven kazanan S.E., müşterilerinden banka kartları, ziynet eşyaları ve nakit para alarak, onlar adına alışveriş yapmaya başladı. Kredi kartı limitlerini artırarak sistemi aylarca sürdürdü. Ayrıca, mahallede yaşayan bir çifte ev sattığı ancak tapu işlemlerini gerçekleştirmediği iddia edildi.
![]()
MAĞDUR EDİLENLERİN SESİ
Temmuz ayı başlarında iş yerini kapatarak kayıplara karışan S.E.'nin kaçışı, bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Dolandırıldıklarını anlayan mahalleli, polise şikayette bulundu. S.E.'ye 91 gram altını ve 60 bin TL nakit parasını verdiğini söyleyen Özgür Dinler, tüm birikimini kaybettiğini belirtti. 40 yıldır S.E.'yi tanıyan esnaf Serhan Direk ise güvendiğini, ancak böyle bir iş yapacağına ihtimal vermediğini söyledi. Mahalleden Rabia Özçelik ise, S.E.'den 2 milyon TL'ye ev aldığını ve tapu işlemlerinin yapılmadığını, parasını aldığı halde kayıplara karıştığını ifade etti. Yaklaşık 70-80 kişinin mağdur olduğu tahmin ediliyor.
POLİS ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
İhbar üzerine ekipler, S.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı. S.E.'nin iş yeri önünde toplanarak eylem yapan 15 kişi de basın açıklaması yaparak mağduriyetlerini dile getirdi ve yetkililerden yardım istedi.