Motosiklet sahip olmamız mümkünmüş (Birevim)

Motosikleti
Dominar D250
Bu devirde tapulu evinizin arsanızın bile güvencesi yok, rezerv alan diye bir anda çökebiliyorlar, bu kurumları spk denetlese ne olacak, bir gecede kasayı boşaltıp gitmeme riski bence yok.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu sıralar altcoin boğası başlamak üzere. Altcoine girmek daha mantıklı olacaktır. Oda başlamadı gitti, milleti verem etti…
saçma sapan shitcoinlere dağılmış bin dolarlık kadar coinlerim var yıllardır ellemiyorum. zamanında miningden güzel kazandım, borsa, al/sat falan kafam basmıyor ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de geçen sene btc leri satıp horneti aldım, şu an dursaydı 3 hornet parası ediyordu, ancak hornetin 1 yılda verdiği keyfi o btc ler vermeyecekti, böyle de bi gerçek var.
uzun vadede para kazanacam derken vaktimizi boşa harcamamak, onu güzel ve keyifli anılarla doldurmak lazım.
Evet, ben de öyle düşünüyorum. Benim xmax bana 4 BTC'ye maloldu ama o dönem bir güzel yedim, 2016 yılı sonlarında BTC'leri satsaydım xmax'ın yarı parası etmiyordu 4 btc, banka kredi verince kredi ile aldım sonra btc yükseldi her ay azar azar btc satıp krediyi ödemiş oldum öyle bitti 4 btc. ama neredeyse 8-9 yıl geçmiş, o yıllarda motor almamış olsaydım bu yaşta hiç alamazdım, iyi ki yemişim. :)

Son düzenleme:
Üzgünüm beni youtube kandırdı. :cry:

Neyse boş verelim bu işleri, konuyu şirazesinden çıkarmayalım. İster yesin, ister yemesin, paşa gönlü bilir.
,
Dede ,
Sen yinede her gördüğün youtube videosuna inanma.. Bunu 619 Videosu olan ( Bir o kadarda yasaklanan videosu olan ) ve tek bir videoda 2 milyon izlenmeyi geçen biri olarak söylüyorum. Peynir Yemeyen bir Fare yoktur ! Sadece tercih sırasında Peynir Önceliği olmayan Fare vardır. Emin ol o fare değil peynir aç kalsın Senin Kulaklarını bile yer !! Yemez deme Dede , Ben Gözlerimle gördüm.. Yer .. Şimdi dersin'ki Fare Et yemez .. Ye Dede Yer..
Kaplumbağanın Bok yediği yerde , Domuzun Leş yediği yerde ... Fare Peynir yemesse Ben de bir şey bilmiyorum be Dede.

Dede ..

Kızmıyorsun değilmi ? Vallahi iki muhabbet edecek kimse kalmadı.

saçma sapan shitcoinlere dağılmış bin dolarlık kadar coinlerim var yıllardır ellemiyorum. zamanında miningden güzel kazandım, borsa, al/sat falan kafam basmıyor ama.

Evet, ben de öyle düşünüyorum. Benim xmax bana 4 BTC'ye maloldu ama o dönem bir güzel yedim, 2016 yılı sonlarında BTC'leri satsaydım xmax'ın yarı parası etmiyordu 4 btc, banka kredi verince kredi ile aldım sonra btc yükseldi her ay azar azar btc satıp krediyi ödemiş oldum öyle bitti 4 btc. ama neredeyse 8-9 yıl geçmiş, o yıllarda motor almamış olsaydım bu yaşta hiç alamazdım, iyi ki yemişim. :)

Bitcoin ilk çıkmıştı... Bu işleri takip eden bir arkadaş yalvardı bana..

Abi.. en azından bi asgari ücret kadar al unut be abi... Abi bak on yıl sonra bana dua edeceksin.. hadi be abi..

- ya.. str git.. bitcoin miş.. mitcoin miş.. üçkaat oğlum bular....

Beynimin en küçük hücrelerini ayrı ayrı XXXXXXXXXX

O arkadaşmı ? En son Üsküp'ten paylaşım yapmıştı .. Dün Marmaris e gelmiş... Yarın Filipinlere uçuyor !

Gönderilerin altına es kaza bir şey yazsam..

- Abi.. stret Üçkağıt bunlar !!! yazıyor. Şerefsiz :((

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Neyse aklınızda daha güvenli bir sistem varsa yatırımcı buluruz sıkıntı değil.
Bakkal S. ağbi olur mu? :unsure:

Seyhan'da Bakkal S.E.'nin Dolandırıcılığı: 70-80 Kişi Mağdur​

Seyhan'da Bakkal S.E.'nin Dolandırıcılığı: 70-80 Kişi Mağdur

Seyhan'da bir bakkal, mahalle sakinlerini dolandırarak 70-80 kişiyi mağdur etti ve kayıplara karıştı; polis yakalama çalışması başlattı.
Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde yaşanan olay, mahalle sakinlerini derinden sarstı. Yaklaşık 30 yıldır aynı mahallede bakkal işleten S.E., güvenilir kişiliğiyle mahalleliden büyük miktarlarda para ve değerli eşya aldı.
seyhan-da-bakkal-s-e-nin-dolandiriciligi-70-80-kisi-magdur-1-1753437033.webp

GIDA ÜRÜNLERİ BAHANESİYLE DOLANDIRICILIK​

S.E., mahallelilere pirinç, bulgur, meşrubat ve yağ gibi temel gıda ürünlerinin toptan ticaretini yaparak ortaklık teklif etti. Elde edilecek karı paylaşacaklarını vaat eden S.E., güvenini ispatlamak için ilk zamanlarda müşterilerine kar payı ödedi. Bu yöntemle güven kazanan S.E., müşterilerinden banka kartları, ziynet eşyaları ve nakit para alarak, onlar adına alışveriş yapmaya başladı. Kredi kartı limitlerini artırarak sistemi aylarca sürdürdü. Ayrıca, mahallede yaşayan bir çifte ev sattığı ancak tapu işlemlerini gerçekleştirmediği iddia edildi.
seyhan-da-bakkal-s-e-nin-dolandiriciligi-70-80-kisi-magdur-2-1753437033.webp

MAĞDUR EDİLENLERİN SESİ​

Temmuz ayı başlarında iş yerini kapatarak kayıplara karışan S.E.'nin kaçışı, bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Dolandırıldıklarını anlayan mahalleli, polise şikayette bulundu. S.E.'ye 91 gram altını ve 60 bin TL nakit parasını verdiğini söyleyen Özgür Dinler, tüm birikimini kaybettiğini belirtti. 40 yıldır S.E.'yi tanıyan esnaf Serhan Direk ise güvendiğini, ancak böyle bir iş yapacağına ihtimal vermediğini söyledi. Mahalleden Rabia Özçelik ise, S.E.'den 2 milyon TL'ye ev aldığını ve tapu işlemlerinin yapılmadığını, parasını aldığı halde kayıplara karıştığını ifade etti. Yaklaşık 70-80 kişinin mağdur olduğu tahmin ediliyor.

POLİS ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR​

İhbar üzerine ekipler, S.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı. S.E.'nin iş yeri önünde toplanarak eylem yapan 15 kişi de basın açıklaması yaparak mağduriyetlerini dile getirdi ve yetkililerden yardım istedi.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Bu sistemlerde bir sürü üç kağıtçılık döndüğü kesin. Ancak lafı dolandırıp dindarların üç kağıtçı olduğuna getirmeniz çok garip. İnsan her şeyden önce ya iyidir ya da kötüdür. Kötü olan insan dindar da olsa kötüdür seküler de olsa kötüdür. İyi olan insan da dindarken de iyidir, sekülerken de. Öncelikle bu yobaz düşünceden sıyrılın. İnsanı ideolojisine göre değil, insan olmayı başarıp başaramadığına göre değerlendirin. İdeoljik bakmak insanı köreltir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar