motosiklet ruhsatı alım satım toplam kaç lira tutar

bitane 2005 model jinlun ya da mondial tam kara veremedim 250 cc bir motorun ruhdatı alımı satımı toplam kaç lira tutuyor bilgilendirimisiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 AM ----------

pardon RUHSATI :)

noter işlemi 160tl~ ruhsatı üzerine yazdırma 30+15=45tl sigorta 30tl en ucuzu(ankara sigorta) 160+45+30 235tl yani kapiş :)

noter satışı en az 180tl ama bu rakam alanın ve satanın ikametgahlarına göre yükselebiliyor. ilçe/il aynı olursa en düşük rakam ve bir de satan kişinin ruhsat sahibi olması da önemli, eğer vekaletle satıyorsa fiyat yine yükseliyor.

aa iiyimiş eyvallah ee millet 400 500 diyor yavsss:S

agzı olan konuşuyo boş laf çok millette geçen benim siboplar kırıldı allah yandın sen 500 e patlar bilmem ne bittin gittim topkapıda yaptırdım tanesi 20tl den :D 90 lira bakma millete sen 230 lira ayarla kendine sigorta ve noteri hallet sonra ay içinde ruhsatıda yaparsın noter ucuz bi yer bul bazıları kazık ama 180 i hayatta geçmez

Verdiğiniz rakamlar için teşekkür ederim.Bende sayenizde ortalama rakamı öğrenmiş oldum.

Ben Yalova dan gidip İST dan aldım... 325 TL Noter ; 145 TL Ruhsat tuttu !

ben mondial 125 zn aldım aldığım yer ruhsat ve plakayı +2 kask ( o kaskları takmayı düşünmüyorum vitrinde duruyor daha pahalı sağlam kasklar alcam) toplam 250 tl tuttu

benim alıcağım motor istanbulda ben yalovadayım fiyatlarda değişim olurmu ama plaka 34 kalıcak değiştirmiycem

28 ağustosda ankaradan aldım noter 175 aldı yarında bakalım emniyete gidip ruhsatı alacam üstüme bakalım kaç para alacaklar , bide sigorta zaten yapılı araçda ni,san ayında yapılmış bide ben mi yaptıracam nasışl iş anlamadım :S

ben mondial 125 zn aldım aldığım yer ruhsat ve plakayı +2 kask ( o kaskları takmayı düşünmüyorum vitrinde duruyor daha pahalı sağlam kasklar alcam) toplam 250 tl tuttu

sıfır için sanırım bu fiyat bende aynı motordan alıcam banada aynı fiyatı cektiler muameleci halledicek hesabı...ama ben sanırım kendim yapıcam islerimi en azından 50-70 lira bana kalıcak.plaka sadece 110 tutuyo galiba

arkadaşlar bu fiyatklar neden değişip durur anlamam ama bende mart ayında almıştım motoru 2006 ybr 198 noter tuttu 50 trafik 35 te sigorta için.. plaka masrafım da yok tu. aynı palka yani.. bana da biraz fazla geldi..

şimdi motorumu değiştirmeyi planlıyorum daha büyük bi motor alıcam ve bu satış konusu canımı sıkıyor acaba çok fark olur mu arada merak ediyorum. alacağım motor 5-6 bin civarında..

28 ağustosda ankaradan aldım noter 175 aldı yarında bakalım emniyete gidip ruhsatı alacam üstüme bakalım kaç para alacaklar , bide sigorta zaten yapılı araçda ni,san ayında yapılmış bide ben mi yaptıracam nasışl iş anlamadım :S

Eski sahibinin yaptırmış olduğu sigorta sana yaramıyor artık sen tekrar yenisini yaptıracaksın ama aldığın insanla sigortacıya gidipte sigortayı senin adına aktartırsan o zaman yeni sigorta yapmana gerek yok aksi halde sen yeni poliçe yaptırıyosun eski sahibide poliçesinde kalan günün bedelini geri alıyor sigorta şirketinden.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:05 AM ----------

benim alıcağım motor istanbulda ben yalovadayım fiyatlarda değişim olurmu ama plaka 34 kalıcak değiştirmiycem

Fiyat yalovadan alacağın bi motora göre daha fazla tutar ve plakayı değiştirmeme gibi bi lüksün yok adresi yalovadan göstereceksen şayet mecburen tescil ettirdiğinde yani trafikten satış aldığında mecburen yalova plaka olacaktır motorun.Ama illa 34 kalsın diosan istanbula ikamet naklini yaptırman lazım yani nufustan nakil ilmuhaberi alıp istanbuldan bi yerleşim yerine götürüp oraya kendini kaydettirmen lazım o zaman olur:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:09 AM ----------

Ben Yalova dan gidip İST dan aldım... 325 TL Noter ; 145 TL Ruhsat tuttu !

Bende Kütahyadan gidip izmitten aldım 332 lira noter 128 trafik tescil 22 lirada sigorta toplam 482 lira tuttu:pale: muayenesi 2 ay geçikti 75 te muayeneye verdik 557 lira toplam evrak masrafı motor kaçpara 2000 lira evrak masrafı 557 lira resmen adaletsizlik bu ya:pale: 20 milyarlık motorlar veya arabalar içinde aynı para bizim motor içinde 300 liralık mopedler içinde:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar