MOTOSİKLET RUHSAT İŞLEMLERİ & YAŞ SINIRI ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba kenan. ruhsatı üstüne çıkarabilirsin. bende 10.08.1995 dogumluyum bende çalışarak bi tane cup aldım. geçenlerde trafige yakalattım hiç bişeyi yoktu. faturayı ve ruhsatı üzerime çıkattırdım. bi kaç gün kaldı 18 me galiba ondan mı oldu bilmiyom ama şuan motorun ruhsatı benim üstüme ve bu ayın 10 nunda gircem 18 yaşıma. sende motoru üstüne alabilirsin ama ailenden habersiz bi iş yapma bence hevesini kursagında bırakırlar.

Arkadaşlar.bugün avlıcar'daki 8.Bakırköy Noterde'ki bir tanıdığı aradım (ilhan bey) .TC kimlik numaramı söyleyerek olayı baştan sona anlattım.tescil & ruhsat & sigorta işlemlerinin tamamını kendi üzerime yapabileceğimi söyledi.Link'deki ilan sahibi bektaş beyle 3.250 'de anlaşarak motorun pazarlık kısmı hallolmuş oldu.bayramın 2.günü inşallah buluşarak ustamla birlikte motor'u inceleyip bir sürüş yapıcam.Allahın izniyle bir sorun çıkmazsa.İşlemlere'de resmi tatil'in bittiği gün başlayacağım.Herkese yardım ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2013-mu-diye-soranlar-oluyor-132168939/detay/

kardeşim ben taühhütname aldım annem ve babamla gittim bende 18 yaşından kucugum 17 ve motoru üzerime çıkarıcam emniyete gittim bayramdan sonra gel dedi dosyamı filan hazır olucak alıcam bayramndan sonra pazartesi alıcam istersen burdan taühütname örneğini de verebilirim 57.50 TL VERDİM NOTERE

A2 ehliyetin varmış. Gir bi pidecide kebapçıda işe, scooter'la 3 ay çalış. Hem motor sürmüş olursun hem ekipman paran çıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar